Projectleider zorgverkoop / Marketinganalist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij bekend in de wereld van Zorgverkoop en ben jij opzoek naar een dynamische en uitdagende baan die geen dag hetzelfde is, met veel ruimte voor ondernemerschap, innovatie en persoonlijke ontwikkeling? Dan is Tactus op zoek naar jou!

Projectleider Zorgverkoop/ marketinganalist

(32 uur per week)

In deze functie ondersteun en regisseer je de contracteringsprocessen en krijg je de verantwoordelijkheid om de contractvoorwaarden van de zorgverkooptrajecten aan te laten sluiten op de realiteit van Tactus. Je hebt een verbindende en stimulerende rol in contact met het management, behandelaren en de backoffice. We zijn nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe collega die zich op projectmatige wijze vast wil bijten in de opdracht om vanuit het verkoopteam de ambitie van Tactus te realiseren om koploper in (online) verslavingszorg te worden. Jij zorgt voor de borging van de contractvoorwaarden en de monitoring daarvan met het oog op de strategische doelstellingen van Tactus. 

Dit neem je mee

 • Wo werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur bedrijfseconomisch, bedrijfskundig commercieel of gezondheidswetenschappen.
 • Je bent een verbinder en communicatief ijzersterk.
 • Je bent resultaatgericht en ondernemend.
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en niveaus.
 • Je hebt ervaring met data-analyses

En ook:

 • Humor en relativeringsvermogen.
 • Taakvolwassenheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie.
 • Helicopterview over interne en externe ontwikkelingen en verhoudingen.
 • Stressbestendig en flexibel.
 • Zelfstandig, organiserend en initiatiefrijk.
 • Hoge organisatie- en omgevingssensitiviteit

Dit bieden wij

Je krijg een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Het maximale, fulltime salaris is € 4.486,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris. De functie is in eerste instantie voor 2 jaar.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 01 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid om op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Johan Hollebrandse, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 088-3822887 of Marissa Lugtenberg, projectmanager Zorgverkoop 06-10562390.

 •  

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 347
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Johan Hollebrandse, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 088-3822887 of Marissa Lugtenberg, Zorgverkoop, telefoonnummer 06-10562390
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-07-2020
Ingangsdatum 1 maart 2020
Reageer voor 18-08-2020
Nummer 53941
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg