Promovendus
Atlant

Functieomschrijving

Ben je geïnteresseerd in een promotieplek met specifieke interesse voor de Gerontopsychiatrie (GP) en wil je je als zorgprofessional verder ontwikkelen? Dan heeft Atlant ruimte voor een:

Promovendus
8-16 uur per week

Welke uitdagingen ga je aan
Als promovendus krijg je de bijzondere mogelijkheid om promotieonderzoek te doen bij Atlant. Je houdt ervan om te pionieren en te helpen nieuwe paden aan te leggen. Je kunt zelfstandig werken, je bent flexibel, je hebt een sterk analytisch denkvermogen, je bent een doorzetter, je bent geïnteresseerd in de wetenschap en je wilt je vastbijten in een onderwerp en dat tot op de bodem uitzoeken. 

Het promotieonderzoek past in de profilering van Atlant als landelijke expertisecentrum GP waar breed onderzoek gedaan wordt naar het welbevinden van GP-bewoners met complexe multimorbiditeit en de invloed van behandeling, begeleiding en zorg daarop. In samenwerking met de promotoren van het Universitaire Medisch Centrum Groningen en het Radboud Universitair Medisch Centrum wordt het onderwerp van dit onderzoekstraject verder geconcretiseerd en schrijf je in gezamenlijkheid een onderzoeksvoorstel. Promotie-specifieke taken en verantwoordelijkheden worden in overleg met je promotor en co-promotor besproken.

Wil je als Promovendus ook aan de slag als GZ-psycholoog, ook dat kan bij ons. We zien ook dan heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is. Je komt te werken in een team dat klaarstaat om jou verder te helpen, zodat jij je goed kunt ontwikkelen als zorgprofessional en onderzoeker. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Wij gaan met plezier het gesprek met je aan als je: 
• In het bezit bent van een mastertitel;
• Je voor minstens 6 jaar committeert voor het doen van promotieonderzoek;
• Ervaring hebt met het doen van onderzoek;
• Affiniteit hebt met onze doelgroep Gerontopsychiatrie;
• Je graag wilt ontwikkelen en een goede zelfreflectie hebt; 
• Mondeling en schriftelijk de Engelse en Nederlandse taal beheerst;
• Over een rijbewijs en auto beschikt.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is. Je komt te werken in een team dat klaarstaat om jou verder te helpen, zodat jij je goed kunt ontwikkelen als zorgprofessional en onderzoeker. 
Verder bieden wij: 
• Een dienstverband waarbij wij met jou in overleg gaan hoeveel uur deze betreft, waarvan je in het eerste jaar 8 uur per week wordt vrijgesteld voor het doen van promotieonderzoek. In het tweede jaar, in 2024, wordt dit na goedkeuring verhoogd naar 16 uur in de week. De overige uren werk je als professional binnen Atlant bij de doelgroep Gerontopsychiatrie;
• Een contract voor bepaalde tijd en wel voor de duur van het promotieonderzoek; 
• Een salaris conform de CAO VVT, in overeenstemming met het salaris voor de functie die je hebt als professional; 
• Een mobiele telefoon en iPad of laptop;
• Begeleiding vanuit de onderzoekers van Atlant.

Bijzonderheden

Wil jij verder
Stuur dan je actuele cv en motivatie in via de knop “Solliciteren”. De sollicitatiegesprekken worden gehouden in Beekbergen. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten, conform ons werving- & selectiebeleid, onze voorkeur.

 

Type Vacature
Intern nummer 112-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Overig
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 04-11-2022
Reageer voor 09-12-2022
Ingangsdatum 04-11-2022
Nummer 115265
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant