Psychiater
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ons Expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen, de Boerhaven is volop in ontwikkeling! Op dit moment zijn we o.a. bezig met het opzetten van een ACT-team voor persoonlijkheidsstoornissen en daarvoor zoeken wij een:

PSYCHIATER
Uren in overleg

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
De Boerhaven, het expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen, heeft haar behandeling georganiseerd van uit 3 zorglijnen. De zorglijn MBT (Mentalization Based Treatment), de zorglijn SFT (Schema Focus Therapie) en de zorglijn GIT-PD (Guideline Informed Treatment for Personality Disorders. Naast deze 3 zorglijnen zijn we bezig met de opzet en ontwikkeling van een ACT team.
In dit team bieden we cliënten met persoonlijkheidsstoornissen praktische ondersteuning en laagdrempelige behandeling. De grote lijnen voor dit nieuwe team zijn inmiddels neergezet, maar daarbinnen is er nog volop ruimte om mee te denken en de ontwikkeling vorm te geven. Dit doe je uiteraard vanuit jouw expertise als psychiater en professional. Het spreekt je aan te werken in een nieuw team, waarbij nog niet alle randvoorwaarden, zorgaanbod etc. vaststaan. Je vindt het leuk om te pionieren, buiten de lijntjes te kleuren en een actieve bijdrage te leveren in de ontwikkeling. Als psychiater in dit team zie je natuurlijk ook volop cliënten. We werken o.a. met AMBIT (Adaptive Mentalization Based Integrative Treatment), wat een doorontwikkeling van de (F)ACT Persoonlijkheidsstoornissen methodiek is. Voor ons staat dit nog in de kinderschoenen, maar we hebben nauw contact met professionals die hier in gespecialiseerd zijn.  

Jij hebt

 • de opleiding geneeskunde afgerond, aangevuld met de specialisatie psychiater
 • ruime werkervaring in de psychiatrie en kennis van persoonlijkheidsstoornissen
 • het vermogen om snel te kunnen schakelen en duidelijke affiniteit met pionieren
 • een geldige BIG-registratie
 • gevoel voor humor en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • makkelijk in contact en durft je mening te geven
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief, zowel in je aanpak als in je ideeën en doet dit met een nuchtere insteek
 • niet bang om te werken in een omgeving die nog niet helemaal gevormd is
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een functie waarin nog niet alles vast staat, maar waarbij je wel nauw samenwerkt in een enthousiast, innovatief en nog verder vorm te geven multidisciplinair team.
 • Ruimte om jouw bijdrage te leveren aan die ontwikkeling.
 • Een prettige werkomgeving in een financieel gezonde organisatie.
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris passend bij de functie (AMS).

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor bellen of mailen met Marcel Hooch Antink, manager bedrijfsvoering, 06-53647248,  m.hoochantink@mediant.nl of met Karin van der Doelen, manager behandelzaken/klinisch psycholoog 088-3736718, k.vanderdoelen@mediant.nl.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1957 ALG/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 10-12-2020
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56475
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg