Psychiater - FACT TEAMS
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Word jij graag breed ingezet en ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar onze doelgroep? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zoeken voor onze FACT teams Hengelo Noord Regio en Enschede Zuid een

Psychiater

Onbepaalde tijd, uren en inzet in overleg

Wie zijn wij?
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor behandelinhoud en bedrijfsvoering hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

FACT
Binnen onze FACT teams bieden we volgens de FACT methodiek ambulante behandeling aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA), waarbij co-morbiditeit met bijvoorbeeld verslaving, verstandelijke beperking, ASS of andere ziektebeelden mee behandeld worden. Dit doen we zowel in de specialistische als in de basiszorg. Wij werken in een multidisciplinair team en bieden, vanuit de rehabilitatiemethodiek, zorg op alle leefgebieden. Voor onze FACT teams zitten we volop in de ontwikkeling van ons nieuwe concept. Waar we eerst alleen cliënten met psychotische stoornissen behandelden, richten we ons nu ook op andere doelgroepen. Dit maakt het extra interessant en uitdagend.

Wat ga jij doen?
Als psychiater in dit team ben jij een generalist. Je hebt regie op je werk, op de inhoud daarvan en de wijze waarop je je dag invult. Je hebt kennis van de verschillende diagnoses en doet zelf onderzoek, behandeling, consultatie en advies. Uiteraard werk je hierbij nauw en multidisciplinair samen met anderen, zoals GZ- en Klinisch psychologen, ambulant en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een psychiater.

We vinden het belangrijk dat je écht contact maakt met de cliënt. Hierbij is het uitgangspunt dat de cliënt primair zelf verantwoordelijk is voor zijn herstel. Samen ga je op zoek naar wat werkt voor hem of haar. We verwachten dat je als professional creatief en out of the box  kunt denken en buiten de lijntjes durft te kleuren. Onze teams houden van aanpakken en zijn altijd op zoek naar wat wél kan. Dit doen we vol enthousiasme en met een flexibele en positieve houding. Want alleen zo kom je tot de beste resultaten voor onze cliënten!

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot psychiater.
 • een geldige BIG registratie.
 • een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.

Jij bent

 • makkelijk in contact en cliëntgericht.
 • doortastend en actief.
 • analytisch en gestructureerd.
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.
 • open en toegankelijk, maar op een professionele afstand.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een veelzijdige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Werken in een professioneel en multidisciplinair team.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg.
 • Een salaris tussen € 5.318 en € 9.294 bruto per maand.
 •  

Wij maken graag kennis!
En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds.
Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt solliciteren via onderstaande knop. Je kunt hiervoor ook bellen of mailen met Suzanne Bevers, Teammanager telefoonnummer: 074-2563269 of per mail se.bevers@mediant.nl. Wij maken graag onze agenda voor je vrij!

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.werkenbijmediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 40
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 11-10-2021
Reageer voor 23-10-2021
Nummer 67715

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg