Psychiater
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie? Dan is dit jouw vacature!

Wij zijn op zoek naar een:

Psychiater
(Eefde, locatie 't Mastler, minimaal 16 uur per week)

Wat ga je doen?

Binnen het multidisciplinaire team waarin je werkt, heb je een belangrijke rol in de psychiatrische hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling. Je levert een belangrijke bijdrage aan het teamproces en werkt vanuit het perspectief van herstelgericht organiseren. Je verricht individuele diagnostiek en biedt behandelingen bij cliënten met een breed scala aan psychiatrische stoornissen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandeling van de cliënten en lever je een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken. Je geeft mede vorm aan het behandelklimaat binnen de sector Klinisch Behandelen Oost en werkt intensief samen met verschillende disciplines. 

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op de locatie ’t Mastler in Eefde (beveiligingsniveau 1).  Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. De cliënten die verblijven bij ’t Mastler in Eefde worden behandeld voor hun gedragsproblemen, zijn soms strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. ’t Mastler heeft 31 cliënten en is onderdeel van het Observatie- en Behandelcentrum (OBC) van Trajectum. Op het terrein van ’t Mastler zetten de cliënten de eerste stappen naar terugkeer in de samenleving.

Functie eisen

Wie ben jij?
We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;  
  • Je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
  • Je bent flexibel en betrouwbaar. 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou?
Naast een inspirerende functie binnen een multidisciplinair team met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling en beweging is bieden we je de kans om je optimaal te ontplooien. Binnen ons team heerst een sfeer waarin er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. Je maakt deel uit van de psychiatergroep van Trajectum, die regelmatig eigen overleg en deskundigheidsbevordering organiseert. Uiteraard horen goede arbeidsvoorwaarden er ook bij:

  • Contractvorm is bespreekbaar (een arbeidsovereenkomst of inzet als ZZP’er);
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness.

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer weten over deze vacature? Trajectum is doorlopende op zoek naar een psychiater en willen ook graag altijd in gesprek. Dr. E.H.M. (Mirjam) Wigboldusnaam, manager Behandelen (06-57603006) (mwigboldus@trajectum.info) kan je alles over deze vacature of over andere mogelijkheden als psychiater vertellen.

Liever direct solliciteren? Klik op de button ‘direct solliciteren’.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie 't Mastler - Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mirjam Wigboldus, manager Behandelen, 06-57603006
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 29-06-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 69408

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum