Psychiatrisch verpleegkundige 2 Buurse Apeldoorn
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde psychiatrisch verpleegkundige? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je binnen de zorgeenheid Behandeling en Verblijf zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s voer je diverse verpleegkundige werkzaamheden uit. Binnen De Buurse in Apeldoorn werk je zowel op de Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) als op de High Intensive Care (HIC). Op de HIC kun jij, vanuit de laatste ontwikkelingen in de ggz, een bijdrage leveren aan het herstel van de patiënten en weet je samen met je collega’s een sfeer te creëren die bijdraagt aan het herstel van de patiënt en een positieve werksfeer op de afdeling. Het werken op een HIC is uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Zorg bij De Buurse betekent zorgen dat onze patiënten zo lang mogelijk optimaal functioneren. Daartoe weet je hen te stimuleren en te motiveren. Je stelt diagnoses en maakt behandelplannen. Je bent de persoonlijk begeleider van je patiënten, voor wie je de zorg coördineert. Ook onderhoud je contact met het patiëntsysteem. Daarnaast draag je bij aan ontwikkeling, onder meer door deel te nemen aan overleggen en commissies en door stagiairs te begeleiden. Verder zorg je voor een goede werkoverdracht en rapporteer je problemen en bijzonderheden. 

Hier ga je werken

De Buurse is een afdeling voor intensieve vervolgbehandeling, waar zeer kwetsbare patiënten met een intensievere behoefte aan zorg klinisch worden behandeld. Professionele zorg voor de complexe psychiatrische patiënt, met meestal ook verstandelijke beperkingen in combinatie met middelenmisbruik, is onze specialiteit. We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiënt. We bieden zorg op maat. Patiënten hebben naar eigen behoefte, voorkeuren en mogelijkheden een dagprogramma. Zowel in groepsverband als individueel. Het team bestaat voornamelijk uit verpleegkundigen en agogen. Wij houden rekening met jouw ervaring om je op de juiste plek (IVB of HIC) in te laten stromen, zodat je kunt groeien als professional. Jij brengt een open blik mee en bent bereid om out of the box te denken. 

Functie eisen

Dit ben jij

  • Je hebt een MBO- of HBO-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie). Kandidaten met HBO-V diploma hebben een pre, kandidaten met een MBO-verpleegkunde diploma die bereid zijn tot het volgen van een HBO-opleiding, zijn ook van harte welkom! 
  • Je hebt ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, bij voorkeur met het werken binnen een gedwongen kader.
  • Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beïnvloeden en je kunt de-escalerend werken.
  • Je werkt graag in een team en weet je collega’s te versterken, te inspireren en te motiveren. 
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg.
  • Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren.
  • Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiënten en hun naasten, met name in moeilijke situaties.
  • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht.

Inschaling

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (CAO Geestelijke Gezondheidszorg, FWG 45). Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving met gepassioneerde collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract (32-36 uur per week, min-max mogelijk). Het is mogelijk om door te groeien naar de functie van psychiatrisch verpleegkundige 3. Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten via een uitgebreid opleidingsprogramma. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. Ook af en toe reflecteren op je eigen werk vinden wij belangrijk.

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Remco Uenk, manager Acute Zorg Apeldoorn, via telefoonnummer 088-933 2307

Type Vacature
Intern nummer 12-202-2018
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, locatie Deventerstraat Apeldoorn
Postcode 7323PT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 01-05-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 45561

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet