Psychiatrisch verpleegkundige
GGNet

Dit ga je doen

Wil jij een bijdragen leveren aan onze herstelgerichte zorg? Als psychiatrisch verpleegkundige begeleid je patiënten bij het terug winnen van hun zelfstandigheid en resocialisatie.

De kernwoorden voor de zorg op de Weerd zijn stimuleren, motiveren en het in stand houden van de mogelijkheden die iemand heeft.
Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose vast en maak je een begeleidingsplan. Op basis hiervan verleen je zorg aan patiënten. Er wordt gewerkt volgens het principe van persoonlijk begeleiderschap, je coördineert de zorg en behandeling voor de jouw toegewezen patiënten en onderhoudt contacten met het patiëntsysteem. Je werkt in een multidisciplinair team en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden.

Hier ga je werken

Jouw werkplek binnen IVB Warnsveld is de Weerd bungalows; dit zijn 5 bungalows met elk 5 verblijfplaatsen voor patiënten. Op dit moment verblijven er patiënten die langdurige psychiatrische zorg, en daarbij de beschutting en bescherming van het instellingsterrein nodig hebben. Je verleent samen met collega’s intensieve begeleiding met als doel dat de patiënt vaardigheden leert/behoudt. Er ligt een mooie uitdaging om toe te werken naar her diagnostiek, richtlijnconform behandelen en doelgericht toewerken naar herstel. In het zorgprogramma DITSMI wordt dit integraal neergezet. Dit zorgmodel (oftewel werkwijze) wordt gezien als een uniek, innovatief en vooruitstrevend zorgmodel. Kortom, ontwikkelgericht en ambitieus zijn kenmerken die op deze werkplek van toepassing zijn.

De Weerd bungalows zijn onderdeel van IVB Warnsveld, wat verder nog bestaat uit appartementencomplex de Meent en 4 bungalows genaamd de Mark.

Dit ben jij

Als professional sta je garant voor de beste herstelgerichte zorg voor cliënten, Daarnaast ben je:

✔ Je beschikt over een diploma mbo of hbo-verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
✔ Een echte aanpakker; enthousiast en betrokken. Ondersteunde zorg is jouw tweede natuur.
✔ Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
✔ Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten. Tact en overtuigingskracht zijn belangrijke eigenschappen voor het uitoefenen van deze functie.
✔ Je bent bekend met de doelgroep en je bent in staat om verder te kijken dan de standaard behandelingen.
✔ Reflecteren op eigen handelen en het geven van feedback behoort tot jouw kerncompetenties.
✔ Belangstelling hebben voor en ervaring met somatiek is een vereiste.
✔ Wij zoeken een collega met een kritische blik en een positieve en humorvolle inzet, die in staat is zich empathisch op te stellen.
✔ Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien.

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving en daarnaast kun je rekenen op:

  • Een dienstverband voor 36 uur per week 
  • Een goed salaris (CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min € 1.996,- max € 3.396,-).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren) naar rato.
  • Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. 

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Miranda Wuestenenk (Senior psychiatrisch verpleegkundige), via telefoonnummer 088-933 4217. 

Vragen over de werving & Selectie procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202553
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 6
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 26-10-2021
Ingangsdatum 26-10-2021
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 72196

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet