Psychodiagnostisch medewerker
De Twentse Zorgcentra

Wat ga je doen?
De Twentse Zorgcentra biedt zorg in de vorm van wonen en dagbesteding, aan cliënten van jong tot oud met een verstandelijke beperking, variërend van een licht tot zeer ernstig en/of meervoudige beperking. Een substantieel deel van de cliënten kampt met bijkomende veelal psychosociale problematiek.

Als psychodiagnostisch medewerker binnen de Twentse Zorgcentra verricht je zelfstandig psychodiagnostische werkzaamheden, conform afspraken met de gedragskundige. De onderzoeken zijn divers met zeer uiteenlopende vragen. Het betreft intelligentieonderzoek en onderzoek gericht op de sociale en emotionele ontwikkeling van de cliënten. Zowel cliënt als begeleiders en/of ouders zijn hierbij de gesprekspartners. Als psychodiagnostisch medewerker draag je zorg voor een correcte verwerking van de onderzoeksresultaten. Daarnaast rapporteer je observaties en bevindingen aan de gedragskundige c.q. begeleiders, verzorgers en/of ouders. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling zijn. Wij vinden het belangrijk dat je voldoende tijd en ruimte krijgt om de cliënt goed in beeld te brengen, je hebt dan ook de regie over je eigen agenda. 

Het team
De afdeling behandeling bestaat uit verschillende disciplines die op verschillende locaties in Twente werkzaam zijn. De vakgroep psychodiagnostisch medewerkers bestaat uit drie jonge, enthousiaste collega’s. Wij verrichten diagnostisch onderzoek voor het team van gedragskundigen (orthopedagogen en psychologen). Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij een leergierige en energieke collega die een positieve bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking.

 

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde HBO- opleiding Psychodiagnostisch Medewerker of Toegepaste Psychologie. Je hebt werkervaring binnen de diagnostiek waarbij onze voorkeur uit gaat naar kennis en ervaring op het gebied van cliënten met een verstandelijke beperking. Enthousiasme, eigen inbreng en goede samenwerking vinden wij erg belangrijk. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste PDW-er met een proactieve houding.
Humor, tact en geduld kenmerken jou en je beschikt over het talent aan te sluiten bij het belevingsniveau van een cliënt. Jij kunt out of the box denken bij deze unieke doelgroep, zowel tijdens testsituaties als in het directe contact met de cliënten. Tot slot is het handig dat je beschikt over een rijbewijs en een auto, omdat je op verschillende locaties ingezet kan worden.

Wij bieden

  • ​Een afwisselende baan van gemiddeld 24 uur per week.
  • Een aanstelling is voor de duur van 12 maanden.
  • Een salaris van min. € 2.085 tot maximaal € 3.189, - (FWG 45) bij een fulltime dienstverband.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33%.
  • Een meerkeuzesysteem om zelf je arbeidsvoorwaarden te kiezen, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.

Procedure :
Reageren kan tot en woensdag 2 december aanstaande.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag11 december aanstaande middels videobellen.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met psychodiagnostisch medewerkers Sandra Kleijer (06-36465953) of Susanne Jannink (06-14657803).

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure vanuit P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 20.221
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 19-11-2020
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56075
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra