Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog
Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde

Functieomschrijving

Binnen de volwassenenrevalidatie in Vogellanden zijn wij op zoek naar een proactieve en deskundige basispsycholoog, die zich wil doorontwikkelen. Ben jij enthousiast om op korte termijn de opleiding tot GZ-psycholoog te volgen? Lever jij graag een bijdrage door diagnostiek, behandeling en actieve coaching van collega’s? Dan heeft Vogellanden een opleidingsplaats voor jou!

 

De functie (opleiding) start per maart 2022 met een 2 jaar durende postmasteropleiding tot GZ-psycholoog bij Opleidingsinstituut PPO te Groningen. Werkervaring wordt opgedaan binnen het samenwerkingsverband tussen RVE Medische Psychologie van Isala Zwolle en RVE Volwassenenrevalidatie Vogellanden. Tijdens de opleiding ben je 1 jaar werkzaam bij de afdeling Medische Psychologie bij Isala Zwolle en 1 jaar binnen de Volwassenenrevalidatie bij Vogellanden. Je bent daarbij 4 dagen per week (30 uur) werkzaam en 1 dag per week volg je cursorisch onderwijs (studielocatie in Zwolle).

 Vogellanden

Vogellanden biedt specialistische revalidatie en bijzondere tandheelkunde voor jong en oud. Wij willen onze dienstverlening ongewoon goed doen. Dat betekent dat wij ons bij alles afvragen: ‘hoe kan ik de cliënt het beste coachen naar een zo goed mogelijk leven’. Binnen de RVE Volwassenerevalidatie bieden wij zowel klinische als poliklinische revalidatie van diverse somatische aandoeningen en we werken hierbij in interdisciplinaire teams. De vakgroep psychologie bestaat op dit moment uit 5 GZ-psychologen, 2 psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en 2 psychologisch medewerkers.

Isala

Isala is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ) tussen de academische centra in Nijmegen, Utrecht en Groningen. Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto ‘gastvrije zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet’ waarborgt Isala het aanbod van basis- en topzorg in Noordwest-Overijssel en Zuidwest-Drenthe. De RVE Medische Psychologie voorziet vrijwel alle specialismen van medisch psychologische zorg. Er werken klinisch (neuro) psychologen, GZ-psychologen en masterpsychologen. Daarnaast werken op de afdeling Medische Psychologie psychologisch medewerkers en secretaresses. We worden ondersteund door een leidinggevende en een RVE-manager.

Over de functie

De werkzaamheden bij Isala Zwolle zijn afhankelijk van affiniteit en ervaring waarbij het uitvoeren van patiëntenzorg op diverse aandachtsgebieden van de Medische Psychologie centraal staat. Daarnaast neem je deel aan MDO en eventueel werkgroepen ten behoeve van de patiëntenzorg. Ook zijn er diverse afstemmings- en scholingsmomenten op de afdeling waar je aan deelneemt.

De nadruk van de werkzaamheden bij Vogellanden ligt op de indicatiestelling en het behandelen van (poli)klinische patiënten met diverse somatische aandoeningen. Je werkt daarbij binnen meerdere interdisciplinaire teams met als aandachtsgebied niet aangeboren hersenletsel. Je hebt een belangrijke rol in het begeleiden en behandelen van revalidanten. Aan de hand van (neuro)psychologische diagnostiek en deelname aan het interdisciplinaire teambesprekingen formuleer je een optimaal revalidatieplan. Daarnaast adviseer en coach je andere teamleden ten aanzien van gedragsbenadering van de revalidanten.

Hoe werkt dat dan?

We zijn samen met Isala Zwolle op zoek naar twee opleidelingen. Je kunt solliciteren bij Isala Zwolle. Je krijgt dan een contract bij Isala Zwolle en werkt het eerste jaar bij Isala Zwolle en het tweede jaar bij Vogellanden. Je kunt ook solliciteren bij Vogellanden, je krijgt dan een contract bij Vogellanden en werkt hier het eerste haar. Het tweede jaar werk je dan bij Isala Zwolle. De twee opleidelingen komen gezamenlijk in een opleidingsgroep bij PPO Groningen. De opleiding start in maart 2022 en de locatie van de studiedag is in Zwolle. 

De werving- en selectiegesprekken zullen in gezamenlijkheid plaats vinden waarbij in ieder geval de praktijkopleiders van Isala Zwolle en Vogellanden aanwezig zijn.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Jouw profiel

Je bent enthousiast, creatief, ondernemend en vernieuwend. Je werkt zelfstandig en je kunt vlot en efficiënt nieuwe kennis en vaardigheden verwerven en toepassen. Daarbij ben je stressbestendig en hebt het vermogen om in een team te functioneren en draagt actief bij aan teamontwikkeling. Je hebt een professionele houding, je bent integer en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je hebt de wil om jezelf te ontwikkelen en je hebt affiniteit met onze organisaties en doelgroepen.

Verder:

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog, bij voorkeur met afstudeerrichting in de neuropsychologie
  • Je voldoet aan de toelatingseisen van de GZ-opleiding (in bezit van de LOGO-verklaring)
  • Je hebt kennis van (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling
  • Je hebt al enige praktijkervaring opgedaan binnen het werkgebied van medische psychologie, de revalidatie, ouderenzorg of GGZ.

 

Inschaling

Ons aanbod

Een mooie opleidingsplek op twee werkplekken waar je jouw rol als toekomst GZ-psycholoog volledig kan ontwikkelen. Je gaat werken in collegiale teams waar een prettige werksfeer is.

Verder:

  • Een leer-arbeidsovereenkomst gedurende de opleiding, voor de periode van 2 jaar en voor gemiddeld 36 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, (FWG 60 maandsalaris max. € 4798 bij fulltime dienstverband). Pensioen wordt opgebouwd bij PFZW.
  • Volledige vergoeding van de opleiding
  • Werkbegeleiding en supervisie vanuit een enthousiast team van klinisch (neuro)psychologen en GZ-psychologen.
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Bijzonderheden

Informatie

Bel voor meer informatie met Merel Vermaat, GZ-psycholoog en praktijkopleider, 038 498 1111 (van maandag tot en met donderdag)

We nodigen je van harte uit om onze website te bekijken www.vogellanden.nl

Ben je al in dienst bij Vogellanden en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar de afdeling HR.

 

Indien je niet in dienst bent bij Vogellanden, maak dan gebruik van de knop ‘Solliciteren’.

Reageren kan tot 22 november 2021

Ben je enthousiast, solliciteer direct!

 

Type Vacature
Intern nummer 65
Organisatie Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde
Locatie .
Postcode 8013XZ
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Merel Vermaat, GZ-psycholoog en praktijkopleider, tel.nr. 038 4981111
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 27-10-2021
Ingangsdatum maart 2022
Reageer voor 22-11-2022
Nummer 72230

Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde

Vogellanden, centrum voor revalidatie in Zwolle, biedt klinische revalidatie voor volwassenen en poliklinische revalidatie voor kinderen en volwassenen. De Vogellanden heeft een hechte samenwerking met het speciaal onderwijs (de Twijn), andere revalidatiecentra, ziekenhuizen en andere zorgaanbieders in de regio. Het in 1998 gestarte centrum heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig revalidatiecentrum met meer dan 300 gekwalificeerde medewerkers. Het beschikt over moderne huisvesting en faciliteiten en er heerst een prettige werksfeer.

Meer over Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde