Psycholoog
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wij groeien en ontwikkelen en zijn voor ons FACT team Enschede op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

Psycholoog
voor 24-36 uur per week

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Het FACT team is onderdeel van ons Circuit Curatieve Zorg (CCZ), dat bestaat uit verschillende teams en volledig poliklinisch is. Er wordt zowel basis zorg als specialistische zorg geleverd. In het FACT team verlenen we volgens de FACT methodiek ambulante zorg aan cliënten met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA), waarbij co-morbiditeit met bijvoorbeeld verslaving, verstandelijke beperking, ASS of andere ziektebeelden mee behandeld worden.
Als psycholoog voer je, onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar, intakes uit en verhelder je hulpvragen. Het is belangrijk dat je comorbide psychiatrische beelden kunt onderscheiden. Je stelt in samenwerking met het team begeleidings- en behandelplannen op, welke besproken worden in het multidisciplinair behandelteam. Een behandeling kan bestaan uit individuele (psycho)therapie, groepstherapie, sociaal psychiatrische hulpverlening, farmacotherapie en systeemtherapie.
Voor onze Fact teams ontwikkelen we een nieuw concept Fact 2020. Omdat we volop in transitie zitten valt er nog veel te ontwikkelen en te ontdekken!

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot psycholoog op WO niveau met basisaantekening psychodiagnostiek
 • ervaring met psychodiagnostiek en indicatiestelling
 • bij voorkeur werkervaring in de GGZ.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • werken in een professioneel en actief multidisciplinair team
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • (geaccrediteerde) refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s
 • werken in een financieel gezonde organisatie
 • arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
 • salaris tussen € 2.963 en € 4.620 bij een fulltime dienstverband (FWG 60-cao GGZ).

Solliciteren
Dit kan tot uiterlijk 18 augustus a.s. via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Silvana Termijtelen, teammanager, telefoonnummer 06-51901525.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1078 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 28-07-2020
Reageer voor 18-08-2020
Nummer 54011
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg