Psychomotorisch Therapeut
Reggedok

Functieomschrijving

Een Reggedokiaan wordt niet alleen geselecteerd op inhoudelijke competenties, maar juist op sociale competenties. De Reggedokiaan is daarom in de eerste plaats een persoon die open staat voor ieder medemens. Om open te kunnen staan voor de medemens zal de Reggedokiaan moeten beschikken over onderstaand competentieprofiel.

Competentieprofiel:

* Nieuwsgierig
* Passievol
* Proactief
* Tikkeltje bescheiden
* Ondernemend / daadkrachtig
* Sociaal vaardig / respectvol
* Ruimdenkend / out of the box / creatief
* Humor
* Dankbaar

Als psychomotorisch therapeut bied je behandeling aan kinderen, jongeren en/ of volwassenen waarbij sprake is van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijkst functioneren. Je stelt samen met de cliënt een ontwikkelplan op en werkt vervolgens aan de gestelde doelen. We zijn een groeiende organisatie en bieden veel ruimte voor zelfstandigheid en creativiteit. Tevens bieden wij de mogelijkheid om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de PMT binnen Reggedok.

Functie eisen

  • Je hebt (minimaal) een relevante afgeronde Hbo-opleiding tot psychomotorisch therapeut;
  • Je beschikt over creativiteit, empathie en daadkracht;
  • Je hebt een oplossings- en resultaatgerichte werkwijze en bent goed in staat om zelfstandig als ook in teamverband te werken;
  • Je bent flexibel en je bent minimaal 24 uren per week beschikbaar;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) met het behandelen van mensen behorend tot onze doelgroep;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Inschaling

Wij bieden je in eerste instantie een contract aan voor een jaar (met een minimum van 24 uur en een maximum van 36 uur. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en het salaris is afhankelijk van je werkervaring en bedraagt maximaal € 3.755,- per maand bij een fulltime dienstverband (functiegroep 50). Daarnaast kom je in een ervaren team met meerdere vaktherapeuten waar ruimte is voor professionele ontwikkeling.

Bijzonderheden

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en pas je binnen het profiel, solliciteer dan door jouw motivatie en cv te sturen naar Reggedok t.a.v. Emiel Pluimers via Zorgselect. Geef bij het solliciteren aan hoeveel uren je minimaal en maximaal bereid bent te werken. Bij gelijke geschiktheid, gaat de voorkeur uit naar een man.

Type Vacature
Organisatie Reggedok
Locatie Reggedok
Postcode 7461 DB
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg/ Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij Emiel Pluimers, Melanie Tijs
Functie(s) Psychomotorisch/bewegingstherapeut
Publicatiedatum 14-03-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 14-03-2022
Nummer 108991
Doorsturen Bekijk PDF

Reggedok

Reggedok is een christelijke zorgaanbieder die ondersteuning biedt aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en aan het gezin. Wij helpen bij vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven. Het doel van onze ondersteuning is het versterken van de zelfredzaamheid en eigen kracht van individuen en gezinnen, zodat zij in de toekomst zelf met moeilijke situaties kunnen omgaan en problemen kunnen oplossen. Bij Reggedok vinden wij het belangrijk dat mensen hun eigen leven kunnen blijven leiden. Daarom bieden wij hulp die aansluit bij de leefwereld, een maatwerkvoorziening. Dat doen we door het bieden van diverse vormen van begeleiding (individueel, binnen het gezin en in groepsverband). Concreet kan Reggedok u helpen door middel van gezinsbegeleiding, individuele begeleiding, opvang, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG), kamertraining en brusjesgroep

Meer over Reggedok