Psychotherapeut
GGNet

Functieomschrijving

Binnen GGNet Ambulant wordt er gewerkt met Poli, FACT en VIP-teams. In de regio Zevenaar hebben we 3 geïntegreerde Poli en FACT-teams die Specialistische GGZ zorg leveren. In het kader van uitbreiding binnen de S-GGZ zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste Psychotherapeut voor behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en trauma in de S-GGZ.

Dit ga je doen
Als Psychotherapeut bied je behandeling aan patiënten, je coördineert als regiebehandelaar het behandelingsproces en je verleent consultatie, training en coaching aan collega’s. Je hebt ervaring in psychodiagnostiek en trauma behandeling. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de collegae. Je stelt behandelplannen op en voert deze samen met het Multi disciplinaire team uit. Ook organiseer en coördineer je de uitvoering van  behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteit en ontwikkeling van het psychologisch en psychotherapeutisch behandelaanbod.

Hier ga je werken

Binnen de polikliniek Zevenaar biedt u hulp aan patiënten met diverse psychiatrische aandoeningen en vaak co-morbiditeit met complex trauma en persoonlijkheidsproblematiek.
Behandeling vindt plaats in een ambulante setting. Een multidisciplinair team bestaat uit ongeveer 16 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of begeleiding van ongeveer 350 patiënten. Tegelijkertijd zitten wij in een dynamisch veranderingsproces ingegeven door de divisie ambulant in werken vanuit een geïntegreerd model; Fact-module, kortdurende zorg en langdurende zorg. Naast de patiëntenzorg ligt op het gebied van teamopbouw en ontwikkeling van zorg in de regio een aantal uitdagende klussen.

Jouw standplaats is RGC Zevenaar.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en aangevuld met de opleiding psychotherapie (inclusief BIG registratie als zodanig en AGB code).
 • Kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep en meerdere jaren ervaring binnen de GGZ zijn vereist.
 • Je bent een echte teamplayer waarbij je samenwerkt met het team en management.
 • Verder beschik je over goede sociale vaardigheden, kun je knelpunten in de uitvoering van jouw werkzaamheden zelfstandig oplossen en bezit je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.
 • Bovenal ben je een enthousiaste beroepsbeoefenaar en heb je affiniteit met het werken in geïntegreerde ambulante teams.
 • Supervisorschap strekt tot aanbeveling, bijvoorbeeld van NVGP of NVRG.

Dit bieden wij je

 • Het betreft een vast contract voor 24-36 uur per week.
 • De functie van Psychotherapeut wordt beloond conform de CAO-GGZ, FWG 65 (max. €5280,-). Inschaling is afhankelijk van ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en CV graag via onderstaand formulier voor vrijdag 24 augustus.

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Hans de Klein, manager Zevenaar, via 088-9331800.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Judith van Duijn, Recruiter, via 06-51143678.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202181
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Zevenaar
Postcode 6903 ZN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychotherapeut
Publicatiedatum 05-06-2020
Ingangsdatum 05-06-2020
Reageer voor 24-08-2020
Nummer 53224

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet