Radiodiagnostisch laborant (echografie)
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling radiologie beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, CT, angiografie en interventie, mammografie en echografie.
Als radiodiagnostisch laborant verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek. Je werkt in een zelfsturend en flexibel team, wat ook een grote mate van zelfstandigheid met zich meebrengt.

Functie eisen

Je hebt de opleiding radiodiagnostisch laborant (inservice of MBRT) en hebt bij voorkeur een afgeronde echografie opleiding, of bent bereid deze te volgen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring en opleiding, minimaal € 2.453,= (50-0) en maximaal € 3.664,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 24 uur. Indien je meer uren beschikbaar bent, horen we dit graag.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-261
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anacleta Wilthuis, unithoofd radiologie/nucleaire geneeskunde, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 10 91 79 31.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 02-04-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2020
Nummer 52432

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT