re-integratiecoach
InteraktContour

Informatie

Ben je een echte netwerker die voor klanten/werkzoekenden graag op zoek gaat naar een passende werkplek? Ben jij de collega die maatwerk weet te leveren vanuit de vraag van de klant en de opdrachtgever? Wil jij werken bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Als arbeidsre-integratiecoach begeleid je werkgevers en werknemers bij verzuim en re-integratie. Je coacht zowel mensen zonder baan als mensen die een andere baan zoeken. Zij kampen met een hersenaandoening, een lichamelijke beperking, een chronische ziekte, long covid, burn-out of een autismespectrumstoornis met normale begaafdheid.

In deze rol ben je vaak in gesprek met werkgevers, klanten en het UWV. Je bent een stevige gesprekspartner, biedt een luisterend oor en je beschikt over overtuigingskracht. Daarnaast zijn er ook administratieve taken, zoals het schrijven van rapportages. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende taken en weet het overzicht te bewaren.

Jouw werkplek

Jouw werkplek is op locatie in de Bilt. Daarnaast ben je ook regelmatig op pad om werkgevers te bezoeken. Het werkgebied omvat Utrecht, Gooi & Vechtstreek, Flevoland, Veluwe, Noord- en Zuid-Holland en Zuidwest-Gelderland. Het is mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken en je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te delen.

We werken in een klein gemotiveerd team van 3 medewerkers. Daarnaast werken wij samen met een aantal ZZP-re-integratiecoaches, arbeidsdeskundigen en neuropsychologen.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract voor 24-36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
  • salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.728,- tot maximaal € 3.894,- bruto per maand (FWG 50) bij een 36-urige werkweek
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel
  • de mogelijkheid om op onze kosten een aanvullende opleiding te volgen
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen


  • je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus
  • kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en re-integratie
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Fusie InteraktContour en Boogh

InteraktContour en Boogh zijn per 1 juni 2022 gefuseerd. Door deze fusie wordt de zorg en dienstverlening voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel versterkt. Gezamenlijk bieden wij dagbesteding, individuele begeleiding, behandeling en zorg en wonen. Ook begeleiden we mensen terug naar werk en ondersteunen we mantelzorgers met vrijwilligers.

Word jij onze nieuwe re-integratiecoach?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 6 oktober aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Jeannette Willemse, senior re-integratiecoach, op 06-83891844.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour
Postcode 8071 PA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
begeleider ambulant
Ambulant Hulpverlener
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 23-09-2022
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 114157

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour