Receptioniste Oproepkracht
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste student die vooral in schoolvakanties kan werken en beschikt over HAVO of MBO werk- en denkniveau, aangevuld met praktische ervaringskennis. Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Wij zoeken een medewerker die beschikt over goede contactuele vaardigheden, zodat je op een correcte manier klanten te woord kunt staan, zowel direct als indirect.

Wat bieden wij?

Als receptioniste ben je het gezicht van onze organisatie en ontvang en verwijs je bezoekers. Daarnaast handel je inkomende telefoongesprekken zodanig af dat dit bijdraagt aan een optimale bereikbaarheid van onze locatie, zodat de bezoekers en bellers de organisatie ervaren als een klantgerichte en efficiënte organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en verwijzen van directe en indirecte klanten. Je verricht uiteenlopende werkzaamheden van administratieve aard, maar ook verricht je controlewerkzaamheden zodanig dat tijdig en volgens voorschrift wordt gehandeld bij calamiteiten. Je weet je op flexibele, integere, plezierige en collegiale wijze te profileren in een veeleisende, veranderende cliëntgerichte organisatie.

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden je een leuke werkplek in een fijne omgeving die volop in ontwikkeling is. Het salaris is minimaal € 2.139,72 en maximaal € 2.717,96 conform de CAO VVT 2022-2023 (FWG 25) . Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, een reiskostenregeling, een eindejaarsuitkering.

Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op, waarbij je iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) spaart. Je kunt dit inzetten voor jouw eigen duurzame inzetbaarheid.Wij bieden je een leuke uitdagende functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Voor meer informatie neem contact op met Henny Goos (Teamregisseur) via tel: 0529 - 43 15 41.

Wil je solliciteren? Wat leuk! Stuur dan jouw cv en motivatie naar [email protected] 

 

 

 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Administratief medewerker
Receptionist
Secretaresse
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Ingangsdatum 15-03-2023
Nummer 118594
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde