Recruiter
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een energieke recruiter met uitstekende communicatieve vaardigheden? Kun je mensen met elkaar én met ons verbinden? Atlant heeft ruimte voor een:

Recruiter

Kom jij ons team versterken
Bij Atlant werken ca. 1200 medewerkers, een groot deel van hen werkt parttime en m.n. in het primaire proces. Omdat onze organisatie groeiende en in beweging is, zoeken we z.s.m. een recruiter die samen met de andere recruiter en medewerker werving & selectie het team W&S verder gaat optimaliseren. Onze afdeling P&O bestaat uit zo’n 25 medewerkers waaronder de teams P&O-advies, personeelsadministratie, W&S, opleidingen, servicepunt roosteren en het flexbureau. De afdeling wordt aangestuurd door een manager P&O. Samen faciliteren en adviseren wij onze medewerkers en leidinggevenden. De sfeer binnen P&O is informeel; we werken allemaal met betrokkenheid in de wetenschap dat het gaat om onze bewoners. Jouw werkplek is in Beekbergen maar je bezoekt met enige regelmaat ook de andere locaties van Atlant. 

Wat ga je doen?
Als recruiter ben jij binnen het team werving & selectie verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van interne en externe vacatures. Je schrijft vacatureteksten, plaatst vacatures en doet de eerste briefselectie van sollicitanten. Daarnaast maak je afspraken met sollicitanten voor managers en je checkt referenties en breidt de communicatie uit op Instagram, Facebook en Linked-In. Je bent medeverantwoordelijk voor het verder opzetten en borgen van een goed werkgeversmerk van Atlant en het bedenken en afstemmen met  managers over de invulling van vacatures zodat de juiste mens op de juiste plek komt. Ook adviseer je over de in te zetten (social) media  en vacaturesites. Team werving en selectie werkt nauw samen met onze afdeling communicatie. Ook zet je jouw netwerk actief in om kandidaten te benaderen en vertegenwoordig je Atlant tijdens arbeidsmarktevenementen. 
Bij Atlant werven we alle functies voor een groot deel zelf; jij ben in dit proces de coördinator en (mede)selecteur. Door middel van een positieve en gestroomlijnde procedure, zorg je dat onze sollicitanten een positieve eerste indruk van Atlant krijgen. Alles bij elkaar een dynamische en gevarieerde functie waarbij jouw uitgangspunt “wij leveren” leidend is. Jij begrijpt en laat zien dat het werk als recruiter een continu proces is, je weet de juiste social media in te zetten en houdt de social media in het weekend ook in het oog. 

Functie eisen

Wat heb je nodig? 
Als jij een communicatief sterke recruiter bent met verantwoordelijkheidsgevoel nodigen we je van harte uit te reageren. We gaan met plezier een gesprek met je aan als je daarnaast:
• Beschikt over een afgeronde Hbo opleiding, richting HRM/personeelszaken;
• Minimaal 2 jaar werkervaring hebt als recruiter;
• Ervaring hebt met de inzet van de verschillende kanalen m.b.t. arbeidsmarktcommunicatie en social media;
• In staat bent om de visie en het unieke (zorg-)aanbod van Atlant te vertalen in wervende vacatureteksten;
• Gewend bent om de arbeidsmarkt actief te benaderen;
• Zelf startend, ondernemend en daadkrachtig bent;
• Beschikt over kennis en ervaring van de zorg (pre);
• Denkt in mogelijkheden en kansen.

Inschaling

Wat mag je verwachten? 
• Een bruto maandsalaris van maximaal €3.942,98 (cao VVT FWG 50) o.b.v. een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring);
• Een contract voor bepaalde tijd, en wel voor een jaar met een serieuze optie op verlenging;
• Een contract voor 32-36 uur in de week (flexibel in te delen);
• Een gedegen inwerkprogramma en goede opleidingsmogelijkheden;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk maandag 22 augustus 2022 via de knop “Solliciteren”. 
Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek in Beekbergen. 

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Claudia Verheggen, recruiter, 06 82 52 69 43.

Wij horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 95-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 22-08-2022
Ingangsdatum 05-08-2022
Nummer 113136
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant