Recruiter
Viattence

Functieomschrijving

Viattence is een ouderenzorgorganisatie tussen Apeldoorn en Zwolle. In Vaassen, Epe, Heerde en Wezep bieden we thuiszorg en zorg met behandeling binnen onze woonzorglocaties. Viattence ziet de mens.
Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) werken wij samen met toegewijde medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers aan het welzijn van onze bewoners. Viattence staat bekend om haar vooruitstrevende en creatieve aanpak om bewoners warme en goede zorg te geven.

Door de uitdagende arbeidsmarkt, waarin Viattence zich als innovatieve koploper binnen de ouderenzorg bevindt, zoeken wij een ervaren Recruiter die toe is aan zijn of haar 2e loopbaanstap. 

Samen met jouw collega ´runnen´ jullie gezamenlijk de recruitmentactiviteiten en nemen jullie verantwoordelijkheid voor de instroom van nieuwe medewerkers. Daarbij maak je optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten en verbeteren jullie de kwaliteit van de recruitmentprocessen binnen Viattence. 

Je bouwt samen met de collega’s van Marketing & Communicatie aan een stevig ´werkgeversmerk´. Ook werk je met hen aan een optimale Employer Branding van Viattence. Daarnaast verstevig je samen met een HR adviseur de Viattence ´Onboarding´ die recht doet aan waar wij voor staan: ´de Mens Zien´. Jij bent dè business partner voor de vacaturehouders en adviseert hen gevraagd en ongevraagd over de invulling van hun vacatureruimte vanuit het Strategisch Personeelsplan. 

Vanuit het recruitmentplan zorg jij dat vacatures snel en goed zichtbaar zijn, zowel intern als extern, online als offline. Je zoekt, vindt, verbindt, enthousiasmeert en selecteert de juiste mensen samen met de vacaturehouders en collega’s uit de teams. 

Jij bent de arbeidsmarktspecialist in de zorgsector of je bent bereid door jouw affiniteit je dit eigen te maken. Je kent de juiste wervingsstrategie voor de vacatures van Viattence in de volle breedte. Hierbij bedoelen wij vacatures van zorgmedewerkers voor de woongroepen en thuiszorg alsmede vacatures voor ondersteunende diensten & managementfuncties. 

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de vacature vanaf het eerste contact met geïnteresseerde kandidaten, de selectiegesprekken en de arbeidsvoorwaardelijke gesprekken alsmede de vormgeving van de onboarding van de aangenomen medewerker. Jij draagt steeds zorg voor een goede “Candidate Journey” van elke potentiële medewerker.

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast HR team met een fijne sfeer bestaande uit 19 collega’s werkzaam in de volgende HR processen: Leren & Ontwikkelen, Recruitment, HR Advies, Via Service en Personeels- en Salarisadministratie. Je rapporteert aan de Programma Manager HR.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar actuele recruitment-ervaring in een professionele organisatie waar je ervaring hebt opgedaan met krapte op de arbeidsmarkt en volumes in werving;
 • Een moderne en professionele visie op recruitment & arbeidsmarktcommunicatie via online en offline kanalen;
 • Hoge schakelsnelheid over verschillende projecten en vacatures in verschillende stadia;
 • Een bredere view dan je eigen vakgebied is een must – een doorgroeiperspectief is er;
 • Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
 • Professionele adviesvaardigheden en toepassen van stijlvariaties afgestemd op gesprekspartner en situatie;
 • Een ondernemende en resultaatgerichte “selfstarter” vol met creatieve ideeën; 
 • Uitdragen van ambassadeurschap en dit kunnen vertalen naar professioneel, gedegen werk met gevoel voor kwaliteit richting collega’s en arbeidsmarkt; 
 • Een leuke, humorvolle, betrokken collega met positieve energie!

We bieden

 • Een onderdeel zijn van een vooruitstrevende, daadkrachtige platte organisatie met fijne mensen, lef en warmte. Jouw creatieve ideeën worden omarmd en je wordt aangemoedigd ze te realiseren;
 • Vanuit je rol een prachtige bijdrage vervullen in een steeds veranderend en dynamisch zorgveld;
 • Een enthousiast team met een prettige nuchtere inslag;
 • We werken plaats- en tijdonafhankelijk waarbij jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen zichtbaarheid;
 • Een dienstverband voor 24 - 28 uur per week voor bepaalde tijd gevolgd door een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds commitment;
 • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Interesse?

Wij zijn benieuwd naar je uitgebreide CV, korte motivatie of andere creativiteit! Solliciteer svp uiterlijk 29 januari aanstaande. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hanneke van Stigt Thans, Interim-recruiter, tel 06 14374914. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Gertine Brummel,  tel 0578 668333.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, Diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-01-2020
Reageer voor 29-01-2020
Ingangsdatum 10-01-2020
Nummer 50645
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures