regiebehandelaar (GZ-psycholoog / neuropsycholoog)
InteraktContour

Informatie

Beschik jij over een master in de psychologie? Heb jij ervaring in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, GGZ of revalidatie? En spreekt de doelgroep mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) je aan? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

Binnen de eenheid Behandeling van InteraktContour werken professionals vanuit verschillende disciplines intensief samen. Vanuit de thuissituatie helpen onze behandelaren cliënten en hun naasten verder op hun pad.

Je werkgebied is Flevoland, je standplaats Lelystad. Incidenteel kan het voorkomen dat je een ander team helpt binnen het werkgebied van InteraktContour.

Jouw rol

Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de interdisciplinaire behandeling binnen het team waar je aan verbonden bent. Ook geef je uitvoering aan de individuele behandelingen (met methodieken als CGT, EMDR, ACT, systeeminterventies).
De behandelprogramma's bestaan uit verschillende zorgpaden die grotendeels in het samenwerkingsverband Hersenz ontwikkeld zijn. In deze behandeling leren mensen met niet-aangeboren hersenletsel omgaan met de gevolgen van hun hersenletsel op het dagelijks leven. Hersenz-behandeling wordt interdisciplinair aangeboden.

De nadruk binnen de functie ligt op behandeling van cliënten met hersenletsel en ondersteuning van medewerkers. Je monitort het traject van de cliënt en draagt zorg voor de onderlinge samenhang tussen de verschillende (groeps)behandelingen die worden ingezet. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de inhoud van de behandelingen die je zelf uitvoert. De best passende zorg en begeleiding voor onze cliënten, daar sta jij voor en daar handel jij naar.

Continu werken aan verbetering van de kwaliteit van leven van onze cliënten is onze missie en dus die van jou!

Wat wij bieden

 • een tijdelijk contract voor 28 uur per week (van augustus 2021 tot en met februari 2022)
 • verlenging van het contract is mogelijk (in eerste instantie tot een jaar), aantal uren in overleg
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.289,- tot maximaal €4.799,- bruto per maand (neuropsycholoog FWG 60) of van minimaal €3.738,-tot maximaal €5.648,- (GZ-psycholoog FWG 65) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

 • een afgeronde wetenschappelijke opleiding psychologie
 • ervaring met competentiegericht begeleiden
 • ervaring met (indirecte) behandeling en multidisciplinair werken
 • werkervaring binnen GGZ is een pre
 • kennis van en ruime praktische ervaring in het werken met cliënten met NAH en verwante beperkingen is een pre
 • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
 • de bereidheid om, indien nodig, elders in het werkgebied van InteraktContour te werken
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe regiebehandelaar?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met vrijdag 2 juli aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Jorieke Visscher, regiebehandelaar, op 06-22175961 of met Marije Wiegersma, regiebehandelaar, op 06-82674434.
Voor overige vragen kun je contact opnemen met Emma van Reijmersdal, operationeel manager Behandeling, tel. 06-82948147.

Bekijk meer informatie over InteraktContour bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We voeren onze sollicitatiegesprekken via beeldbellen (bijvoorbeeld Microsoft Teams) of face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, afdeling Behandeling
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-06-2021
Reageer voor 03-07-2021
Nummer 68744

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour