Regiebehandelaar (GZ) Psycholoog/Orthopedagoog (Generalist)/Verpleegkundig Specialist
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij werken als behandelcoördinator gekoppeld aan een van de afdelingen, doorgroeien naar gz-psycholoog, werken in de diagnostiek of wil je je verder specialiseren in een van de problematieken als trauma, verslaving, agressie of persoonlijkheidsproblematiek? Wij gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek om samen met jou te kijken wat het beste bij je past.

Wij zoeken een:

(regie) Behandelaar

((GZ) Psycholoog/Orthopedagoog Generalist/Verpleegkundig Specialist)

(Rekken, locatie Berkelland, uren in overleg)


Wat kun je van ons verwachten?

Keuze waar en in welke rol je wilt werken:
We nodigen je van harte uit om in een vrijblijvend gesprek met een rondleiding te kijken of werken binnen onze locatie Berkelland wat voor jou is. We bieden je daarna de mogelijkheid om zelf de keuze te maken op welke afdeling en in welke rol je wilt gaan werken. Er zijn mogelijkheden om aan de slag te gaan als verpleegkundig specialist, (gz-)psycholoog, orthopedagoog (generalist) in de rol van regiebehandelaar of behandelaar.

Bijzondere werkplek:
Berkelland is een kliniek waar cliënten met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVG) behandeld worden met als doel het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag. De 68 cliënten verblijven binnen één van de vijf afdelingen in zowel een resocialisatiesetting als een setting met beveiligingsniveau 2. Naast een resocialisatieafdeling hebben we een observatiegroep, FHIC-afdeling, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling, waar gewerkt wordt volgens de Triple-C methodiek, een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie. Daarnaast is er afdeling ‘de Brug’ die fungeert als de poort voor cliënten tussen de geslotenheid van de instelling en de vrijheid van de maatschappij met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Een uitdagende groep cliënten:
Onze cliënten zijn licht verstandelijk beperkt met ernstige gedrags- of verslavingsproblematiek en zijn strafrechtelijk veroordeeld. Elke cliënt krijgt behandeling en begeleiding op maat aangeboden. We bieden de cliënten een uitgebreid aanbod van gespecialiseerde diagnostiek en behandelinterventies die we zowel individueel als in groepen aanbieden. Je werkt feitelijk op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en forensische zorg, waardoor je nergens zoveel kunt leren als bij ons.

Fijne collega’s:
Het team behandelaren van de sector Klinisch Behandelen Oost wordt gekenmerkt door een open, informele werksfeer waarin daadkracht en initiatief nemen wordt gewaardeerd. Er is veel aandacht voor elkaar en er wordt onderling nauw en goed samengewerkt. Er is voldoende ruimte om in overleg je eigen deskundigheid en talenten een plek te geven binnen je werkzaamheden.

Kennis en Kunde:
Onze behandelaren zijn allemaal zeer kundig en leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast werken we nauw samen met het Kenniscentrum binnen Trajectum dat bijdraagt aan kwalitatief verantwoorde en effectieve begeleiding en behandeling voor onze cliënten door een samenspel van onderzoek, ontwikkeling, innovatie en opleiding. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen bijdragen aan het opstellen van een integraal zorgprogramma voor ISD cliënten met ISD maatregel: ‘Veelplegers van PI naar resocialisatie’ of met het methodisch nog beter maken van het behandelklimaat op de afdelingen. Uiteraard hebben we ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling: we denken graag mee hoe wij bij kunnen dragen aan ambities op het gebied van jouw persoonlijke (door)ontwikkeling. 

Functie eisen

Ben jij enthousiast geworden en herken je jezelf in onderstaande punten?

 • De doelgroep is divers en complex, waardoor je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen soms op de proef worden gesteld. Maar dit schrikt jou niet af, je ziet dit juist als een uitdaging!
 • Daarnaast ben jij iemand die proactief naar je vakgebied kijkt en altijd nieuwsgierig is naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s;
 • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op academisch niveau;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt en risicovol gedrag;
 • Je hebt kennis van het forensische werkveld;
 • Bovenal ben je een enthousiaste beroepsbeoefenaar met ambitie en professionaliteit. 

Dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden:
Samenvattend bieden we je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te komen maken voordat je solliciteert, bijzonder werk met bijzondere cliënten, een fijne groep collega’s, kennis en ontwikkeling en een mooie locatie (met altijd voldoende vrije parkeerplekken). Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een dienstverband voor het aantal uren dat jou het beste uitkomt. (minimaal 16 uur en maximaal 36 uur);
 • Een vast dienstverband of zzp-constructie behoort tot de mogelijkheden;
 • Salariëring conform de cao Gehandicaptenzorg; afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als: bedrijfsfitness, collectieve (zorg)verzekeringen en een fietsplan.

Bijzonderheden

Reageren of meer weten?
We nodigen je van harte uit om contact op te nemen met mevrouw dr. E.H.M. (Mirjam) Wigboldus op 06–57603006 (Manager Behandelen Klinisch Behandelen Oost) of te solliciteren via onze website.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Berkelland te Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij mevrouw dr. E.H.M. (Mirjam) Wigboldus op 06–57603006
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 25-07-2022
Nummer 111957

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum