Verpleegkundige - Kleinschalig wonen locatie Juliana
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Juliana is een kleinschalig woonzorgcentrum en bevindt zich in het Julianakwartier, nabij het centrum en bosrijke omgeving. De locatie is specifiek ingericht en gebouwd voor cliënten met dementie. Het gebouw beschikt over 72 comfortabele kamers. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leef cirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team?
Ben jij op zoek naar een spin in het web functie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en overstijgend denken van belang is, zonder het overzicht te verliezen?
Dan zoeken wij jou!

Voor kleinschalig wonen locatie Juliana zijn we op zoek naar een enthousiaste, flexibele en respectvolle verpleegkundige voor 32-36 uur per week (in overleg).

Wat ga je doen?

In de functie van verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het coördineren, monitoren, bewaken en continueren van de zorg- en dienstverlening en het verzorgen en uitvoeren van complexe verpleegkundige zorg aan (psychogeriatrische) cliënten vanuit verpleegkundig leiderschap binnen locatie Juliana.
Je adviseert en ondersteunt de locatiemanager bij werkzaamheden die gericht zijn op de zorginhoud, kwaliteit en veiligheid. Je bent het aanpreekpunt m.b.t. de zorgverlening aan de client voor familie en andere zorgverleners en behandelaars ; o.a. (huis)arts en arts ouderengeneeskunde.

Je levert een bijdrage aan het kwaliteitskader waarbij je als expert fungeert voor collega’s ten aanzien van een specifiek aandachtsgebied en complexe zorgvragen. Daarnaast verbeter je de zorgprocessen door middel van het op- en bijstellen van protocollen en werkprocessen.

Je signaleert knelpunten en mogelijkheden tot verbetering van de kwaliteit van de zorg, stuurt bij en doet verbetervoorstellen.

Tevens begeleid en draag je kennis en vaardigheden over aan (nieuwe) medewerkers, leerlingen, stagiaires en vrijwilligers. Je geeft ook klinische lessen, voorlichting, instructie en advies aan collega’s gericht op kwaliteitsverbetering. Ook verzorg je coaching, toetsing en beoordeling van verzorgende en verpleegtechnische handelingen.

Werken bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een enthousiast en betrokken zorgteam, die wordt gevormd door verpleegkundigen, verzorgenden IG (EVV), helpenden (plus), woonassistenten en leerlingen. Als zorgteam gaan we ook voor kleine geluksmomenten met elkaar; met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een gediplomeerde enthousiaste collega om prettig mee samen te werken.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkundige;
 • Een geldige BIG-registratie is vereist aangevuld met kennis van ouderenzorg, verpleegthuiszorg en/of specifiek vakgebied;
 • Kennis van en inzicht in psychogeriatrische ziektebeelden is vereist, alsmede kennis van de sociale kaart en het coördineren van zorgverlening;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent sociaal, houdt rekening met anderen en bent gericht op samenwerking en beschikt tevens over een gezonde dosis humor.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2-maanden proeftijd), 32-36 uur (in overleg bespreekbaar);
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 50, CAO VVT (maximaal € 3.942,98 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je werkdagen zullen voornamelijk doordeweeks zijn; waarbij wel de flexibiliteit wordt gevraagd, om af en toe te werken in de weekenden;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek! Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie,  werkzaamheden en het team, dan ben je van harte welkom op onze locatie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onderstaande link:
https://bit.ly/3diVqfE

Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joke Diekmann, locatiemanager Juliana, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Kleinschalig wonen locatie Juliana
Postcode 7314 BB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 09-09-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 09-09-2022
Nummer 113241