Regieverpleegkundige Goor/Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •        Heb jij aantoonbare ervaring in het samen met de teams optimaliseren van de kwaliteit van zorg
 •        Ben jij vindingrijk in het oplossen van knelpunten in complexe situaties
 •        Heb jij organisatiebewustzijn, coachende vaardigheden en kun jij goed samenwerken

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor de locaties De Stoevelaar en De Wheehof in Goor en De Anholtskamp in Markelo zijn we onze kwaliteit van zorg aan het optimaliseren en bereiden we ons voor op de toekomst. Als Regieverpleegkundige betekent dit dat jij vanuit jouw kennis en ervaring de teams ondersteunt met het methodisch werken, kwaliteit van zorg, het inzetten van zorgtechnologie, anders werken en het goede gesprek voeren. De zorg wordt complexer en dit vraagt een multidisciplinaire manier van denken, werken en handelen. Praktisch, analytisch en abstract, dat is wat we zoeken in jou. 

In de drie locaties hebben we WLZ zorg, palliatieve zorg, ELV laag, VPT zorg en Gerontopsychiatrische zorg. Jij hebt als regieverpleegkundige ervaring met verschillende zorgvormen en adviseert, motiveert en stimuleert de teams. Jij weet op een coachende, enthousiaste en positieve wijze de collega’s te helpen in het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. Jij houdt je intensief bezig met de ontwikkeling van het team. Je signaleert de knelpunten en ontwikkelbehoefte en maakt samen met het team - in afstemming met de Manager Zorg - een plan hoe je het team kan ondersteunen in groei, samenwerking en communicatie. Je neemt het team mee in het plan dat jullie gezamenlijk tot uitvoer brengen.

Jij bent iemand met invoelend vermogen en organisatiebewustzijn. We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Je hebt ervaring in het overwinnen van weerstand door het inzetten van je enthousiasme, motivatie en communicatieve vaardigheden. Jij wordt intrinsiek gedreven om kwaliteit binnen de zorg te bevorderen en gevarieerde complexe zorgvragen te analyseren en op te lossen.

We zien graag dat iemand flexibel inzetbaar is en aantoonbare ervaring heeft met complexe zorgvraag zowel intramuraal als extramuraal, die hier in de 3 locaties van Carintreggeland gaat ondersteunen. 

We zijn daarnaast bezig met een omvangrijk nieuwbouw, renovatie en ontwikkeltraject in Goor.  

Wie ben jij

 •        Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding
 •        Je hebt zeker enkele jaren ervaring 
 •        Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 •        Je bent vindingrijk in het oplossen van knelpunten in een complexe situatie
 •        Je bent organisatiesensitief, analytisch en praktisch
 •        Je hebt ruime coachende en motiverende vaardigheden
 •        Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 •        Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 •        Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 •        Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur
 •        Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg
 •        Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.

Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega!

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega!

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. Wij zeggen namelijk: Pak die regie over je leven, over je werk. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun je namelijk niet veranderen, jezelf wel. 

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de Visie Carintreggeland?
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109211

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland