Regieverpleegkundige Hoge Veld
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, HBO-v opgeleide troubleshooter! Heb je een momentje?

Zorg kan altijd beter, ook al doen we elke dag weer ons uiterste best. Daar heb je als geen ander oog voor. Het vraagt echt om een teaminspanning. Het maximale uit elkaar halen, zodat je blijft groeien en ontwikkelen. Want dan ga je met plezier naar je werk. Daar geloven we in.
Ben jij de regieverpleegkundige die we zoeken en heb je een momentje om kennis te maken?

Met jouw kennis en ervaring weet je alles van het totale zorgproces. Vanuit dat overzicht zie je snel waar de verbeterpunten zitten. Dat weet je ook te vertalen naar advies voor de organisatie en coaching voor je collega’s. Maar je werkt ook graag zelf mee, zodat vanuit de praktijk een vraagbaak en ondersteuning kan zijn voor je omgeving. Kun je dat ook nog inzichtelijk maken in heldere verbeterplannen? Lees dan vooral verder.

Jij bent als regieverpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en je collega’s. Jij zet iedereen in zijn/haar kracht en ondersteunt cliënten om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf willen. Je werkt deels mee in de zorg zodat je goed zicht hebt op de praktijk en een bijdrage kunt leveren aan triage, diagnosestelling en zorg/behandelplan. Je voert complexe verpleegkundige handelingen uit. Je bouwt aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit doe je door samen met je team(s) een klimaat van leren en verbeteren te scheppen, door te reflecteren en analyses en verbeterplannen te maken. Je werkt mee in of begeleidt locatie- of organisatie-brede projecten. Je levert hiermee een bijdrage aan het beleid van Marga Klompé. Je werkt aan deskundigheidsbevordering door collega’s te trainen en door zelf expertise of een specialisatie te ontwikkelen. Je neemt de regie in samenwerking met collega’s, andere disciplines en het initiëren tot innovatie. Deze verantwoordelijkheid voel je niet enkel bij het dagelijks werk maar ook in de strategische richting van Marga Klompé. In deze nieuwe functie ga je samen met andere regieverpleegkundigen, regiomanagers en ondersteunende functionarissen mee bouwen aan onze organisatie. Vanwege je rol die wij van je vragen werk je voornamelijk tijdens kantoortijden, maar ben je flexibel inzetbaar waar nodig.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

De locatie voor deze vacature is het Hoge Veld in Aalten en biedt 5 groepswoningen met per woning 6 cliënten met (beginnende) dementie. In deze woningen bieden wij een huiselijke sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement en er is per groepswoning een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt. Dat doen we in Hoge Veld.

Functie eisen

Wij vragen van jou een HBO-V opleiding, bij voorkeur aangevuld met een post HBO opleiding. Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures, wet- en regelgeving en zorgtechnologie en je kan goed overweg met administratieve processen en bedrijfsvoering. Om teams goed mee te kunnen nemen in processen, beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om te adviseren en bent goed in het coachen en motiveren van collega’s. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons versterken?

Inschaling


• keuze uit een contract voor 24, 28 of 32 uur per week
• schaal FWG 50 van de CAO VVT (€2.554 – €3.707)
• je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
• wij bieden jou diversiteit in zorg(werkzaamheden),een open werksfeer èn een team met hele    leuke collega’s;
• 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
• je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dulcia of Simone van de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 25 mei a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 131
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 25-05-2021
Ingangsdatum 04-05-2021
Nummer 67982

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)