Regieverpleegkundige (uren in overleg)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij vindingrijk in het oplossen van knelpunten in complexe situaties?
 • Heb jij organisatiebewustzijn, overtuigingskracht en overwicht?
 • Heb jij aantoonbare ervaring in het samen met de teams optimaliseren van de kwaliteit van zorg?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor de locatie Hoog Schuilenburg in Almelo hebben wij de behoefte om onze kwaliteit van zorg te optimaliseren en voor te bereiden op toekomst. Als Regieverpleegkundige betekent dit dat jij vanuit jouw kennis en ervaring de teams ondersteunt met het methodisch werken, kwaliteit van zorg, het inzetten van zorgtechnologie, anders werken en het goede gesprek voeren. De zorg wordt complexer en dit vraagt een multidisciplinaire manier van denken, werken en handelen.

Bij Hoog Schuilenburg hebben we WLZ zorg, palliatieve zorg, ELV laag en VPT zorg. Jij bent als regieverpleegkundige ervaren met verschillende zorgvormen en adviseert, motiveert en stimuleert de teams. Jij weet op een coachende, enthousiaste en positieve wijze de collega’s te helpen in het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.  Jij houdt je intensief bezig met de ontwikkeling van het team. Je signaleert de knelpunten en ontwikkelbehoefte en maakt samen met het team en in afstemming met de Manager Zorg een plan hoe je het team kan ondersteunen in groei, samenwerking en communicatie. Je neemt het team mee in het plan dat jullie gezamenlijk tot uitvoer brengen.

Jij bent iemand met invoelend vermogen en organisatiebewustzijn. Je hebt ervaring in het overwinnen van weerstand door het inzetten van je enthousiasme, motivatie en communicatieve vaardigheden. Jij wordt intrinsiek gedreven om kwaliteit binnen de zorg te bevorderen en gevarieerde complexe zorgvragen te analyseren en op te lossen.

We zien graag dat iemand flexibel inzetbaar is en aantoonbare ervaring heeft met complexe zorgvraag.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je bent vindingrijk in het oplossen van knelpunten in een complexe situatie
 • Je bent organisatiesensitief, tactvol en je hebt overwicht
 • Je hebt ruime coachende en motiverende vaardigheden
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling
   

Je vindt bij ons:

 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging met een vaste aanstelling
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50 maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/regieverpleegkundige

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg
Postcode 7604GC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71594

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland