Regieverpleegkundige(n)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als regieverpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en je collega’s. Je werkt deels mee in de zorg zodat je goed zicht hebt op de praktijk en een bijdrage kunt leveren aan triage, diagnosestelling en zorg/behandelplan. Je voert complexe verpleegkundige handelingen uit. Je bouwt aan voortdurende verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit doe je door samen met je team(s) een klimaat van leren en verbeteren te scheppen, door te reflecteren en analyses en verbeterplannen te maken. Je werkt mee in of begeleidt locatie- of organisatie-brede projecten. Je levert hiermee een bijdrage aan het beleid van Marga Klompé. Je werkt aan deskundigheidsbevordering door collega’s te trainen en door zelf expertise of een specialisatie te ontwikkelen. Je neemt de regie in samenwerking met collega’s, andere disciplines en het initiëren tot innovatie. Deze verantwoordelijkheid voel je niet enkel bij het dagelijks werk maar ook in de strategische richting van Marga Klompé. In deze voor ons nieuwe functie ga je samen met andere regieverpleegkundigen, regiomanagers en ondersteunende functionarissen mee bouwen aan onze organisatie. Vanwege je rol die wij van je vragen werk je voornamelijk tijdens kantoortijden, maar ben je flexibel inzetbaar waar nodig.

Functie eisen

Wij vragen van jou een HBO-V opleiding, bij voorkeur aangevuld met een post HBO opleiding.

Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures, wet- en regelgeving en zorgtechnologie en je kan goed overweg met administratieve processen en bedrijfsvoering.

Om teams goed mee te kunnen nemen in processen, beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om te adviseren en bent goed in het coachen en motiveren van collega’s. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Wij zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. De omvang van het contact is bespreekbaar, met een minimum van 24 uur Daarnaast krijg je:

  • een salariëring in schaal FWG 50 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €2468,- en max. €3582,- bij 36 u/w) excl. 8% vakantiegeld, 7,4% eindejaarsuitkering en direct een contract voor onbepaalde tijd!
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen? Heb je vragen over deze uitdagende vacature of wil je graag wat meer weten? Neem dan gerust contact op met één van de collega’s. Joris Schuurmans, regiomanager te bereiken via 0613507225 of Marlies Heetvelt, regiomanager te bereiken via 06-10492686 Enthousiast? Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil jij samen met ons deze nieuwe functie op de kaart zetten binnen Marga Klompé? Dan komen we graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar meerdere regieverpleegkundigen die inzetbaar zijn voor verschillende werkvelden van Marga Klompé. Laat ons in je brief weten of er een voorkeur is betreft regio en/of de doelgroep (cliënten) waar jij je talent voor wilt inzetten.

 

We nodigen je van harte uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. We zien je sollicitatie graag voor 15 april a.s. tegemoet. Bij aanmelding van geschikte kandidaten zullen we tijdens de procedure met de betreffende kandidaat in gesprek gaan. Heb je verder nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan even contact op met Milou Weeink via 06-82708386

Type Vacature
Intern nummer 240
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK, Regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 15-04-2019
Ingangsdatum 15-03-2019
Nummer 44421

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)