Regiomedewerker: Ben jij graag flexibel? Dan zoeken wij jou!
Estinea

De functie

Beschik jij over jouw diploma MMZ niveau 3 / 4 of gelijkwaardig en ben jij op zoek naar een leuke baan in de regio Aalten- Dinxperlo/ Aalten/ Oude IJsselstreek- Montferland/ Winterswijk- Oost Gelre/ Twente/ Doetinchem- Berkelland- Bronckhorst.

Grijp dan nu je kans!

Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste assistent begeleiders die bij ons willen komen werken als regiomedewerker (aantal uur in overleg)

Wil jij?
• Jouw talent om met mensen met een beperking te werken, benutten;
• Flexibel werken;
• Ervaring opdoen bij verschillende locaties en doelgroepen;
• Werken in verschillende teams met een goede sfeer, waarin men voor elkaar klaarstaat;
• Jezelf zijn;
• Betekenisvol werk doen;
Kom dan werken als regio medewerker bij Estinea!

Waar kom je te werken?

Als regiomedewerker ondersteun je in cliënten bij hun functioneren in het dagelijks leven, bij de ervaringen die zij op doen, sociale contacten en in hun ontwikkeling. De begeleiding is voornamelijk gericht op structuur en voorspelbaarheid. Als regiomedewerker word je voor langere tijd ingezet op Werk & Activiteiten locaties en woonlocaties. De doelgroep van deze locaties is divers. Er wonen en werken cliënten met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals gedragsproblematiek, epilepsie, autisme en de ouder wordende cliënt. Afhankelijk van de doelgroep ligt de nadruk op begeleiding, verzorging of een combinatie van beide. De diensten bestaan uit dag-, laat-, vroeg- en slaapdiensten.
Je valt in op een locatie ter vervanging van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, langdurend verzuim, opname verlofuren of voor de 1 op 1 begeleiding van een cliënt. Ook kan het zijn dat je tijdelijk op een locatie werkt om net dat beetje extra aandacht te bieden aan een cliënt.

Jouw inbreng

Wie ben jij?
Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een begeleider die oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn.

Pas jij bij Estinea?
• Je hebt de MMZ niveau 3/4 opleiding afgerond;
• Je begrijp het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt;
• Je neemt initiatief, durft beslissingen te nemen, denkt in mogelijkheden en bent ondernemend;
• Je staat er, ook op de momenten dat het spannend wordt.

Ons aanbod

Wat bieden wij?
Estinea is een lerende organisatie, gericht op ontwikkeling. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om je eigen kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Past Estinea bij jou?
• Je krijgt een jaarcontract. De contracturen zijn bespreekbaar;
• De inschaling is conform CAO gehandicaptenzorg;
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuze systeem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie;
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;

Pak je kans

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
Zijn wij op zoek naar jou? Reageer met de knop ‘Solliciteer direct!’ Bij vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 088-4950250.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie.

Type Werkplein
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
begeleider ambulant
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 29-10-2021
Ingangsdatum 05-10-2021
Nummer 71587

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea