Schoonmaakmedewerkers (2) - woonvorm Roessinksweg+Roelvink Deventer
De Parabool

Functieomschrijving

Locatie “Woonvorm Deventer, Roessinksweg” is gelegen in Colmschate. Op onze locatie wonen 8 cliënten met verschillende beperkingen en problematieken. Het ontwikkelingsniveau van onze cliënten ligt op een laag tot matig niveau. Alle cliënten beschikken over een eigen appartement. 

Boerderij Roelvink in Schalkhaar is een woonlocatie van De Parabool naast het Groene Erf. Het is een verbouwde boerderij aan de rand van Schalkhaar. In de boerderij zijn zeven appartementen. Er is een gezamenlijke keuken, huiskamer en tuin.

Wij zijn voor deze locaties in Colmschate en Schalkhaar op zoek naar twee:  

Schoonmaakmedewerkers

voor 2x 10 uur per week 

Wat ga je doen?

  • Je verricht alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de appartementen van de cliënten en de algemene ruimtes van de woonhuizen (Roessinksweg en Boerderij Roelvink);
  • Je verzorgt de was en bent flexibel inzetbaar op de voorkomende huishoudelijke werkzaamheden.

 

Wie zoeken wij? 

  • Jij bent een enthousiaste medewerker met kennis en ervaring op het gebied van huishoudelijke taken.
  • Je hebt affiniteit  en ervaring met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je werkt zelfstandig en hebt een goed gevoel voor verantwoordelijkheid.

Wat bieden we je? 

  • Een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een dienstverband van 10 uur per week (10 uur voor Roessinksweg en 10 uur voor Boerderij Roelvink. Dit kan evt. ook ingevuld worden door 1 persoon die op beide locaties gaat werken. De werktijden zijn overdag.
  • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen.
  • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 15, max. € 2153,- bruto per maand bij een volledige werkweek).

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Brüggeman van Boederij Roelvink via 0570-609005 of Rianne Rijshouwer van woonlocatie Roessinksweg via 0570-511081. 

Reageren?

Spreekt deze functie jou aan? Wacht dan niet en verstuur je sollicitatiebrief en CV via de sollicitatiebutton uiterlijk 3 februari 2020. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 7 februari 2020. 

Voor deze vacature wordt tegelijk intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van De Parabool voorrang.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Roessinksweg Deventer
Postcode 7422 LE
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Brüggeman van Boederij Roelvink via 0570-609005 of Rianne Rijshouwer van woonlocatie Roessinksweg via 0570-511081.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 14-01-2020
Reageer voor 04-02-2020
Ingangsdatum 14-01-2020
Nummer 50688
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool