Huishoudelijke ondersteuners (ook als bijbaan of vakantiekracht) in Nunspeet
Verian

Werk jij graag met ouderen en/of in jonge gezinnen? Wil je een bijdrage leveren aan hun welzijn en houd jij van een gezellig praatje tijdens je werk? Dan is deze baan geschikt voor jou! 

Wij zijn op zoek naar Huishoudelijke ondersteuners

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar vakantiekrachten (voor de vakantieperiode van juni tot en met oktober) en studenten die naast hun school een zakcentje willen bijverdienen. 
Ben jij op zoek naar een vakantie –of bijbaan waarin je werk en vrije tijd goed kunt combineren? Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je doen?
Voor de cliënt ben jij als huishoudelijke ondersteuner van onschatbare waarde! Je zorgt voor een opgeruimd en schoon huis, waar de cliënt zich prettig voelt. Dit doe je, samen met de cliënt, door het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden zoals stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen wassen, sanitair schoonmaken etc. 

Maar dat niet alleen! Jij bent het lichtpuntje op de dag voor de cliënt. Omdat je bij Vérian bij dezelfde cliënten thuis komt, bouw je een band op met de cliënt. Je komt bij verschillende doelgroepen met uiteenlopende zorgvragen. Je maakt een praatje, leert de cliënt kennen en je weet hoe de cliënt zich voelt. Als je merkt dat het met de cliënt minder goed gaat, signaleer je dit en schakel je met andere zorgverleners. 

Werken als huishoudelijk ondersteuner is dankbaar werk en laat je stralen! 

De cliënten waar je mee gaat werken zijn woonachtig in jouw eigen omgeving / buurt, zodat je altijd met de fiets of scooter naar je werk kunt.

Wat bieden wij jou?

 • Waardevol en dankbaar werk. Je komt bij Vérian in dienst als medewerker huishoudelijke verzorging;
 • Doordat je je eigen beschikbaarheid bepaald, is deze functie goed te combineren met je privésituatie;
 • Je bepaalt in overleg je werktijden met een maximum van ongeveer 20 uur per week;
 • De mogelijkheid om op zaterdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur of door de week tussen 17.00 en 20.00 uur te werken;
 • Jouw salaris bedraagt tussen de € 11,89 en € 14,77, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. Je bouwt verlofuren, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op én ontvangt een fietsvergoeding.
 • Als vakantiekracht ben je minimaal 18 jaar en ontvang je een all-in bruto-uurloon incl. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en verlofopbouw.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn er op termijn opleidingsmogelijkheden voor een functie als Verzorgende IG de Verzorging & Verpleging.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Wij vinden het veel belangrijker dat je zorgzaam en vriendelijk voor onze cliënten bent;
 • Je hebt een open houding en kunt je goed inleven in een ander;
 • Je bent betrouwbaar, gemotiveerd en zelfstandig; de cliënt kan rekenen op je komst!;
 • Je bent representatief;
 • Je spreekt en schrijft duidelijk Nederlands;
 • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel (een fiets of een scooter);
 • We vragen aan iedere nieuwe medewerker een verklaring omtrent gedrag. 

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan de zorg voor onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar verlenen we de beste zorg en ondersteuning.

Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Vertel het rond!
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand in jouw omgeving die geïnteresseerd is in werken bij Vérian? Breng dan deze vacature onder de aandacht! En wij zien je sollicitatie met cv graag tegemoet.

Solliciteren kan via onderstaand formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die per mail stellen aan [email protected]

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. Deze vacature heeft dan ook geen sluitingsdatum. Wij nemen binnen 10 werkdagen, na ontvangst van je sollicitatie, contact met je op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gemeente Nunspeet
Postcode 7336 BG
Stad Apeldoorn
Werkveld Huishoudelijke ondersteuning en begeleiding
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Thuishulp
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 26-08-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 68476
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian