SECRETARESSE RAAD VAN BESTUUR
Liberein

VAN NOTULIST TOT BELEIDSBEWAKER.. en alles daar tussenin

Het bestuurssecretariaat geeft ondersteuning aan de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht, Bestuursoverleg en het MT. Samen met een collega ben je een belangrijke ondersteunende schakel in het proces rondom de liefdevolle zorg voor cliënten. Ter vervanging van een collega zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en ervaren Secretaresse Raad van Bestuur, voor 28-32 uur per week.

Pak je ruimte!
Als je op dit moment als Secretaresse Raad van Bestuur in onze organisatie stapt, bieden wij jou dé uitdaging om samen met jouw collega het bestuurssecretariaat verder te professionaliseren. Daarnaast weet je met jouw expertise de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht, Bestuursoverleg en het MT op een adequate wijze te ondersteunen. Zij vertrouwen op jou om overzicht te houden en actiepunten voor hen af te handelen of te monitoren. De relaties met stakeholders kun jij op waarde inschatten. Je bent nieuwsgierig naar de behoeften van degene die je ondersteunt en toont initiatief en ondernemerschap om dat ook te bereiken. Liberein geeft je daar alle ruimte voor!

Naast de voor een Secrataresse Raad van Bestuur gebruikelijke taken zoals bijvoorbeeld telefoon- en mailafhandeling, agendabeheer en het organiseren en voorbereiden van vergaderingen, ben jij iemand die niet terugdeinst voor het aanbrengen van structuur en overzicht op verschillende vlakken. Je gaat vanzelfsprekend integer om met vertrouwelijke informatie. Bovendien ben je proactief, en staan de jaarlijks terugkerende acties met betrekking tot de beleidsstukken van volgend jaar nu al in jouw agenda. 

Wat breng je voor ons mee?

  • Je hebt ruime werkervaring als secretaresse Raad van Bestuur en beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een representatieve, zelfstandig werkende professional met een proactieve en oplossingsgerichte houding;
  • Je bent sociaal, een echte teamplayer en communicatief sterk (in woord en schrift);
  • Je bent digitaal vaardig en hebt kennis van en ervaring met relevante systemen;
  • Je bent in staat te relativeren, hebt inzicht in je eigen handelen en staat open voor reflectie en ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een tijdelijk dienstverband voor 28-32 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT en mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG schaal 45 (minimaal € 2.492,51 – maximaal € 3.262,22 op fulltime basis, 36 uur per week)

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henriette Hoogerheiden, secretaris Raad van Bestuur, telefoonnummer 06-15900644.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 8 december 2021

Type Vacature
Intern nummer 2021-152
Organisatie Liberein
Locatie De Eschpoort
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Henriette Hoogerheiden, secretaris Raad van Bestuur, telefoonnummer 06-15900644
Functie(s) Secretaresse
Secretaresse directie/managementassistent
Publicatiedatum 23-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2021
Nummer 73092
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein