Secretaresse Raad van Bestuur Pluryn
Pluryn

Het team bestuursondersteuning zoekt een nieuwe collega! Met jouw secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning kan onze Raad van Bestuur zich focussen op de juiste zaken!

Dit is jouw werkdag

Je werkt graag in een bestuurlijke omgeving met de hectiek en sensitiviteit die daarbij hoort. Je eerste natuur is pro-actief te werken. Krijg jij energie van een hectische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de ervaren collega die we zoeken!

Dit mag je doen

 • Samen met drie collega’s ondersteun je de 3 leden van de Raad van Bestuur en de bestuurssecretaris en zorg je voor het optimaal functioneren van het bestuurssecretariaat.
 • Het bestuurssecretariaat ondersteunt gezamenlijk de Raad van Bestuur en de bestuurssecretaris, waarbij er sprake is van een portefeuilleverdeling en zul jij één van de leden van de Raad van Bestuur ondersteunen.
 • Je denkt mee en anticipeert op lopende zaken en voert daarnaast alle voorkomende administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals complex agendabeheer, telefoon- en emailafhandeling en het notuleren van overleggen.
 • Naast een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken ben je ook verantwoordelijk voor continue optimalisatie van het bestuurssecretariaat.

Dit heb jij

 • Je hebt een vakopleiding directiesecretaresse afgerond en hebt recente ruime praktijkervaring binnen een complexe bestuurlijke omgeving.
 • Je karakter laat zich omschrijven als secuur, ondernemend en klantvriendelijk. Je durft de touwtjes in handen te nemen om te zorgen dat de agenda en vergaderstukken helemaal in orde zijn. Dat vraagt van jou het vermogen overzicht te houden, rust te brengen en snel te schakelen maar ook te kunnen anticiperen en prioriteren.
 • Je bent integer, dienstverlenend, kunt goed luisteren en weet summiere informatie goed te interpreteren. Je communiceert prettig op diverse niveaus in de organisatie en bent een energieke verbinder die een positieve flow met zich meebrengt. Je voelt haarfijn aan wanneer zaken afstemming behoeven. Initiatief nemen kan je als de beste en je ervaart het als prettig wanneer jouw werkdag niet volledig uitgestippeld is.
 • Het secretariaat hecht veel waarde aan een echte teamplayer als collega. Naast eerder genoemde kwaliteiten betekent dat dat je sociaal bent ingesteld en gericht bent op samenwerken. Je bent behulpzaam, toegankelijk en benaderbaar en je kunt je goed inleven in de gevoelens van andere teamleden.
 • Notuleerervaring, een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zijn essentieel voor deze functie. Je kunt goed overweg met de gangbare pakketten van MS Office.

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Het team

Het bestuurssecretariaat bestaat uit vier secretaresses en is gevestigd in Oosterbeek, Utrechtseweg 316. Je maakt deel uit van een klein en hecht team, met betrokken collega’s.

Dit biedt Pluryn

 • We bieden je een veelzijdige parttime functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
 • Het betreft een functie voor 32 uur per week voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid op verlenging.
 • Je werkdagen zijn in principe maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Flexibiliteit is gewenst in vakanties.
 • Eén dag in de week thuiswerken is mogelijk, daar waar de agenda van het bestuurssecretariaat het toelaat.
 • Deze functie is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 50. Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring ligt het salaris tussen €2.728,- tot maximaal €3.894,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Daarbij komt een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd).
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Miriam Oosterhout van het bestuurssecretariaat via 06-34115559.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur een e-mail naar [email protected]

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

We ontvangen graag je curriculum vitae met uitgebreide motivatie via de website van Pluryn, via de sollicitatiebutton.

Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Heb je interesse?

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/secretaresse-raad-van-bestuur-pluryn

 

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Secretaresse
Publicatiedatum 08-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 08-07-2022
Nummer 112399
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

an Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn