SECRETARESSE RAAD VAN BESTUUR
Saxenburgh

Saxenburgh zoekt een SECRETARESSE RAAD VAN BESTUUR die in een complexe zorgorganisatie op klantgerichte wijze een veelzijdige ondersteunende rol voor de Raad van Bestuur op zich neemt.

Marieke en Marianne werken als secretaresse Raad van Bestuur en managementassistent in het bestuurscentrum van het Saxenburgh Medisch Centrum. ‘Als secretaresse Raad van Bestuur werk je nauw samen met de bestuurder en ieder van ons ondersteunt met name een bepaald onderdeel van de Raad van Bestuur en overlegorganen. Je hebt op jouw deel de regie om alles te regelen en je hebt veel ruimte om je eigen werk in te delen. In het nieuwe bestuurscentrum van het Saxenburgh Medisch Centrum is het fijn werken, want de lijnen zijn heel kort. Als directe collega’s zoeken we iemand die net als wij houdt van hard werken, maar ook houdt van gezelligheid en een goed gevoel voor humor heeft.’         

Hoe ziet het werken er als secretaresse Raad van Bestuur er uit?
Je hebt een veelzijdige ondersteunende rol voor de voorzitter Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur van Saxenburgh bestaat uit een voorzitter Raad van Bestuur en een lid Raad van Bestuur. Als secretaresse Raad van Bestuur heb je veel interne en externe contacten en bij diverse projecten verzorg jij de secretariële ondersteuning. Je verzorgt het complexe agendabeheer, de planning en organisatie van overleggen en het notuleren en vastleggen van actiepunten waarvan je de voortgang ook bewaakt. Dit betekent ook dat je soms vergaderingen buiten kantooruren notuleert. Verder verricht je secretariële werkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon, het verzorgen van correspondentie en de afhandeling van e-mails. Doordat jij prioriteiten weet te stellen en zaken overziet weet jij de voorzitter Raad van Bestuur optimaal te ondersteunen.

Wat hebben onze collega’s nodig?
Je beschikt over een secretariële/managementassistent opleiding, bent vaardig met het hele Office pakket en hebt goede beheersing van de Nederlandse taal. In combinatie met meerjarige ervaring in een soortgelijke functie in een complexe organisatie beschik je over hbo werk- en denkniveau. Je bent enthousiast, pro-actief en wilt graag begrijpen waar het over gaat. In een veelheid van werkzaamheden ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en ben jij degene die je ondersteunt meestal een stapje voor. Je schakelt snel en moeiteloos tussen werkzaamheden en door jouw organisatietalent houd je overzicht. Je bent een teamspeler, legt gemakkelijk contact, bent flexibel, maar bent ook in staat om op duidelijke, maar prettige wijze anderen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. 

Over het bestuurscentrum
In ons mooie moderne ziekenhuis is het secretariaat gelegen op de bovenste verdieping. Het secretariaat bestaat uit de secretaresses van de Raad van Bestuur en managementassistentes van de manager ziekenhuiszorg en de manager bedrijfsvoering. Naast de ondersteuning van de Raad van Bestuur en managers vervangen zij elkaar wederzijds bij afwezigheid en zorgen zij voor een goed lopend secretariaat.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een afdeling en organisatie die letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. Jouw bijdrage als secretaresse Raad van Bestuur komt hierbij goed tot zijn recht.

  • Een arbeidsduur van gemiddeld 28 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van één jaar met perspectief op verlenging
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot donderdag 23 maart. Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Hermien Roelofs, secretaris Raad van Bestuur, via [email protected] of bel naar (0523) 27 61 07.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Ter informatie melden we dat we de 1e ronde sollicitatiegesprekken gepland hebben op vrijdag 24 maart a.s. tussen 11.00 – 14.00 uur  Het zou fijn zijn als je hier alvast rekening mee wilt houden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.039
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Hermien Roelofs, secretaris Raad van Bestuur, via [email protected] of (0523) 27 61 07
Functie(s) Managementassistent
Secretaresse
Publicatiedatum 01-03-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 23-03-2023
Nummer 118194
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh