Secretarieel Medewerker
Humanitas Onder Dak Twente

Functieomschrijving

Ben jij een kei op het gebied van managementondersteuning? Kun je kritisch meedenken? Ben je daarnaast ook communicatief vaardig en goed in plannen, regelen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een enthousiaste collega voor de nieuwe en dynamische functie van secretarieel medewerker voor de afdeling Zorgcoördinatie van Humanitas Onder Dak.
Humanitas Onder Dak biedt hulp aan mensen die de aansluiting bij de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken. Zorgcoördinatie verzorgt de toeleiding van cliënten naar verschillende opvang- of woonvoorzieningen binnen onze organisatie en voert de regie over de begeleidingstrajecten.

Wat ga je doen?
Als secretarieel medewerker ondersteun je vanuit jouw rol het team Zorgcoördinatie met als doel het optimaliseren van de werkprocessen zodat deze soepel verlopen en de kwaliteit van werkzaamheden is gewaarborgd. Je werkzaamheden bestaan uit agendabeheer en het opstellen van overeenkomsten, procesbeschrijvingen en andere documenten. Je notuleert tijdens vergaderingen en maakt verslagen. Daarnaast houd je je onder meer bezig met het organiseren van bijeenkomsten, het maken van presentaties, het voorbereiden van stukken voor de manager Zorgcoördinatie en het afhandelen van binnenkomende telefoontjes. Je reageert op e-mailberichten en verzorgt de digitale registratie van gegevens.

In deze functie maak je deel uit van het team Zorgcoördinatie én van het team Secretariaat. Twee gedreven teams met gezellige collega’s!

Functie eisen

Wie ben jij?
Als onze nieuwe collega ben je goed in het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en in het behouden van overzicht. Je kunt goed zelfstandig werken, meedenken en je bent flexibel. 

  • Je beschikt over een MBO-3 werk- en denkniveau en een opleiding op secretarieel gebied.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid én over een klantgerichte instelling.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep.
  • Je hebt werkervaring binnen een soortgelijke functie.
  • Je hebt ervaring met de meest gebruikte computerprogramma’s binnen Microsoft Office.
  • Kennis van de sociale kaart is een pré.
  • Kennis van de inhoudelijke kant van maatschappelijke zorg is een pré.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende spilfunctie waarin je je kunt ontwikkelen. De functie is ingedeeld in salarisschaal 5, cao Sociaal Werk. Het salaris bedraagt minimaal € 2.200,- en maximaal € 3.069,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (8,33%, dat is een volledige 13e maand).
  • Een digitale omgeving waar je e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • Een individueel loopbaanbudget en een reiskostenvergoeding.

De vacature is in eerste instantie voor de duur van één jaar gesteld, er is uitzicht op verlenging van het dienstverband.

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega?
Heeft deze boeiende functie jou enthousiast gemaakt? Voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag vóór 12 juni 2023 tegemoet. Goed om te weten: het kunnen overhandigen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van een uiteindelijke aanstelling. Wij vergoeden de kosten die deze aanvraag met zich meebrengt.

Meer weten?
Humanitas Onder Dak is een maatschappelijke opvangorganisatie in Twente. Al vanaf 1992 verzorgt onze organisatie de opvang en begeleiding van dak- en thuisloze mensen. Hierbij werken wij vanuit humanistische grondwaarden. Wil je eerst meer weten over onze organisatie, kijk dan op onze website www.humanitasonderdak.nl.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ilse Schiricke, teamleider secretariaat (telefoonnummer 088-1198866).

Type Werkplein
Organisatie Humanitas Onder Dak Twente
Locatie Zorgcoördinatie
Postcode 7551 AG
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Functie(s) Secretaresse
Secretaresse directie/managementassistent
Secretarieel medewerker
Publicatiedatum 25-05-2023
Ingangsdatum Nader te bepalen
Reageer voor 12-06-2023
Nummer 120347
Doorsturen Bekijk PDF

Humanitas Onder Dak Twente

(Zorgcoördinatie)

Meer over Humanitas Onder Dak Twente