SEH-arts KNMG M/V
Medisch Spectrum Twente

Functieomschrijving

Wij zoeken ambitieuze en betrokken collega's met uitstekende communicatieve vaardigheden zowel intercollegiaal als naar patiënten, die onze vakgroep kunnen versterken en aanvullen. Daarbij wordt er pro-actief met uitdagingen omgegaan. Hart voor de patiënt staat bovenaan. Je houdt ervan om te werken in een Level 1 Traumacentrum/STZ met internationaal adherentiegebied.

Naast het uitoefenen van vanzelfsprekende werkzaamheden als direct patiëntencontact, superviseren van ANIOS en een coördinerende rol op de werkvloer, zoeken wij ook SEH-artsen die de functie zouden kunnen invullen van (vice-)opleider, in het kader van het beoogd verzorgen van de opleiding tot SEH-arts KNMG. 

Werkomgeving

De SEH van Medisch Spectrum Twente (MST) verwelkomt ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en specialistische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend (behoudens kinder-Intensive Care). De SEH is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en MST beschikt over een level 3 Intensive Care. Voor de meeste (non-academische) specialisaties bestaat de opleidingsbevoegdheid. MST heeft een regio functie ook voor een deel van Duitsland. Momenteel beschikken wij niet over de bevoegdheid voor de opleiding tot SEH-arts KNMG, maar dit is wel onze toekomstvisie. Voor wetenschappelijk onderzoek bestaat binnen MST een goede relatie met de Universiteit Twente.

Een groep enthousiaste ANIOS is met ons werkzaam op de SEH. In januari 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ziekenhuis met een volledig nieuwe SEH met CT-scan. Daarbij is ook integratie met de Huisartsenpost gerealiseerd. Alle SEH-artsen participeren actief in diverse ziekenhuisbrede commissies.

Functie eisen

Wij zoeken SEH-artsen KNMG met geldige certificaten ATLS, APLS en ALS (instructor is een pré), die actief willen participeren in de vakgroep.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure, evenals een ontwikkelassessment.

Inschaling

Als SEH-arts KNMG bent u in loondienst van MST, volwaardig lid van de medische staf en zijn uw arbeidsvoorwaarden conform AMS.

Bijzonderheden

Meer weten? Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO AMS
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 03-08-2020
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 03-08-2020
Nummer 54096
Doorsturen Bekijk PDF

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente