SEH verpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

Je komt te werken op een dynamische afdeling waar hoog complexe patiëntenzorg wordt verleend. De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is een dynamische afdeling die volop in beweging en ontwikkeling is. Jaarlijks worden 30.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.
Als SEH verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team van SEH artsen, arts assistenten, SEH verpleegkundigen, doktersassistenten en gastvrouwen. Je bent verantwoordelijk voor een goede doorstroom van onze patiënten, behandeling van zorgvragen en doe je de triage volgens het Nederlandse triage systeem (NTS). Jaarlijkse scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend.

Functie eisen

Omdat de afdeling een uiterst dynamisch karakter kent en er sprake is van piekbelasting vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig in teamverband kunt werken, een brede kennis hebt en al minimaal een jaar werkervaring hebt opgedaan als gediplomeerd SEH verpleegkundige.
Je bent in het bezit van het erkend SEH diploma en je voelt je thuis in een uiterst dynamische werkomgeving. Je hebt bij voorkeur de TNCC opleiding met goed gevolg afgesloten, of je bent bereid deze alsnog te volgen. Daarnaast ben je in het bezit van EPLS of gelijkwaardige scholing. Je hebt het vermogen zelfstandig te werken en in te spelen op acute situaties van meerdere patiënten. Uiteraard ben je BIG geregistreerd.
Er wordt van je verwacht dat je actief en enthousiast participeert in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je beschikt over een flexibele instelling, bent leergierig en assertief en je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je kunt goed in teamverband werken. Je kunt omgaan met, bij de afdeling horende, complexe verpleegsituaties. Je bent stressbestendig en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Het begeleiden van patiënt en familie vind je belangrijk. Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.665,= (55-0) en maximaal € 3.917,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Parttime is bespreekbaar, waarbij 24 uur (66,67%) de ondergrens is.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je bij aanstelling voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-281
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martin Leferink, unithoofd SEH, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 49 64 18 90.
Functie(s) Verpleegkundige SEH
Publicatiedatum 04-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-07-2020
Nummer 53187

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT