SEH VERPLEEGKUNDIGE
Saxenburgh

Het Acuut Centrum van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste SEH VERPLEEGKUNDIGE die het uitdagend vindt om in een klein team te werken in een gloednieuw ziekenhuis

Hoe ziet het werken bij de spoedeisende hulp er uit?
De sfeer is bij ons gemoedelijk. Wij ontvangen patiënten voor alle specialismen. In overleg met de arts(-assistent) bekijk je wat de beste behandeling is. Binnen onze SEH wordt meedenken enorm gewaardeerd én gestimuleerd. Je werkt namelijk in een team waarbij je korte lijnen hebt met elkaar. Daarnaast maak je onderdeel uit van het reanimatieteam binnen het ziekenhuis.

Wat hebben onze patienten nodig?
Een gediplomeerd SEH-verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met een TNCC, EPLS of een variant hiervan. Vanzelfsprekend ben je BIG geregistreerd.

Je werkt graag in een klein team en kunt zelfstandig werken in een dynamische omgeving. Je bent actief en enthousiast  in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop. Laten we vooral de dosis gezonde humor niet vergeten!

Spoedeisende hulp Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De SEH is gesitueerd op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers. Verder bestaat het Acuut Centrum uit de huisartsenpost en de IC/CCU. Ons team bestaat uit 28 SEH-verpleegkundigen, 3 SEH-artsen, arts-assistenten, HAIO’s en diverse (onmisbare!) afdelingsondersteuners. Een mooiere werkplek dan de spoedeisende hulp in het Saxenburgh Medisch Centrum is er eigenlijk niet!

Wat kunnen wij jou bieden?
Een klein team met gezellige collega’s en een enorme diversiteit aan werkzaamheden op een mooie, goed ingerichte SEH.

  • Salaris is maximaal € 4.227,- bruto o.b.v. 36 uur per week (CAO Ziekenhuizen, FWG 55)
  • Het aantal uren is bespreekbaar waarbij 24 uur (66,67%) de ondergrens is
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Daarnaast biedt Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en devices
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Een dag meelopen vóór je sollicitatie wordt op prijs gesteld. Twijfel je, wil je nog een vraag stellen of wil je meelopen? Neem dan contact op met Arjan Bisschop, teammanager, via (0523) 27 6668. Je kunt uiterlijk reageren tot 22 april a.s.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Wat maakt werken bij de SEH van het Saxenburgh Medisch Centrum aantrekkelijk?
“We ontvangen en beoordelen de patiënt écht samen met de artsen en we doen er alles aan om de goede behandeling in te zetten en de patiënt op zijn gemak te stellen. We spreken de taal van de patiënt. We krijgen soms terug dat het, ondanks alles, voelt als een “warm bad”. We worden gewaardeerd om onze deskundigheid en om onze gastvrijheid”
-SEH verpleegkundige SMC-

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.020
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Arjan Bisschop, teammanager (0523) 27 66 68
Functie(s) Verpleegkundige SEH
Publicatiedatum 08-04-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 22-04-2021
Nummer 60990
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh