SEIN zoekt een dynamische VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten?

Ben jij afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist, ben jij in opleiding tot Verpleegkundig Specialist óf heb je ambities om deze opleiding te gaan volgen en heb je in alle gevallen affiniteit met de doelgroep, dan zijn wij op zoek naar jou! Spreek jouw ambities uit in een persoonlijk gesprek en we kunnen dan bekijken of deze aansluiten op de functie die wij jou willen bieden.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde als Verpleegkundig Specialist bij SEIN. Je behandelt en begeleidt kinderen, jongeren of volwassenen met epilepsie. Je werkt samen met (kinder)neurologen, psychologen, speltherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten en diëtisten. Je werkt zowel poliklinisch als in een klinische setting. Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting. Het gaat hierbij niet alleen om de epilepsie maar juist om de kwaliteit van leven. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt. Er is voldoende ruimte voor projecten zoals transitiezorg, zelfmanagement en epilepsie en zwangerschap.

Waar kom je te werken?
Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaap-waakproblemen. Onze cliënten hebben vaak moeilijk behandelbare vormen van epilepsie en zeer complexe problemen. Onze kracht is de multidisciplinaire aanpak. Lees meer over SEIN.
Wil je weten wie je collega’s worden? Kijk dan ook op de website!

Functie eisen

In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice, afgerond en ervaring als Verpleegkundig Specialist. Ben je nog bezig met deze opleiding met wel al ervaring als verpleegkundige, dan zijn er binnen SEIN verschillende mogelijkheden voor een dienstverband als Verpleegkundig Specialist. Ook kan het zijn dat je affiniteit hebt met de doelgroep en ambities hebt om de opleiding MANP te gaan volgen. 
Het trekt je aan om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast heb je tact, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair werken.

Wat bieden wij jou?

Je komt werken op onze locatie in Zwolle in combinatie met een buitenpoli. Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Als afgestudeerd Verpleegkundig Specialist word je ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal € 3.225,-- en maximaal € 4.682,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast kent SEIN een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
In overleg worden je contracturen bepaald, echter voor deze functie geldt een minimum van 28 uur per week.

Enthousiast?

Wil je meer weten? Bel gerust met Anita Middeldorp (Hoofd Zorgeenheid Volwassenen) 038-8457160, Annet Eising (Hoofd Zorgeenheid Kinderen & Jongeren) 038-8457152 of met één van je toekomstige collega Verpleegkundig Specialisten via het nummer 038-8457195.
Vrijblijvend een dag meelopen kan in overleg.
 
Solliciteren
Via de link 'direct solliciteren' op de website van SEIN ontvangen wij graag jouw brief en CV vóór 31 juli 2020.
Na het insturen van je sollicitatie krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Het kan zijn dat deze terecht komt tussen de ongewenste e-mail of spam.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 34.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken. Bij aanstelling dien je een verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 20.14
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Heemstaete in Zwolle
Postcode 8025BV
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Middeldorp (Hoofd Zorgeenheid Volwassenen) 038-8457160, Annet Eising (Hoofd Zorgeenheid Kinderen & Jongeren) 038-8457152 of bij één van je toekomstige collega Verpleegkundig Specialisten via het nummer 038-8457195.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 19-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-07-2020
Nummer 53441

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)