senior begeleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met een afgeronde agogische mbo-opleiding op niveau 4? Heb je ervaring met coachen? En wil je graag werken met cliënten met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) met complexe problematiek? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Maatschappelijke Ondersteuning draagt zorg voor de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). We begeleiden cliënten en hun naasten thuis of in een groep. De 24 lokale teams werken verspreid over een vijftigtal gemeenten in Midden- en Oost-Nederland.

Jouw werkplek

De dagbestedingslocatie in Zwolle is jouw werkplek. De cliënten geven jou, samen met je collega's, een warm welkom. Er wordt hard gewerkt, maar daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid. Je werkt in een zelforganiserend team, dat bestaat uit 10 collega's. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

Jouw rol

Als senior begeleider werk je samen met je collega's aan het ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten voor mensen met hersenletsel. Jouw innovatieve blik is hierbij van belang. Elke cliënt krijgt een zorgplan op maat, die je samen met de cliënt maakt. Je kijkt daarbij naar wat een cliënt kan én wil bereiken. Voor de één is dat contact met lotgenoten of het trainen van de fijne motoriek, voor de ander re-integratie op de arbeidsmarkt.

Elke dag worden er diverse activiteiten gegeven, aan de hand waarvan de cliënten aan hun doelen kunnen werken. Ook jij denkt creatief mee in het verzinnen en begeleiden van deze activiteiten, die uiteenlopen van yoga, sporten en schilderen tot digitale activiteiten, zoals breintraining. Tijdens deze groepsactiviteiten ondersteun je iedere cliënt op een manier die hem of haar past. Je stimuleert en je motiveert de cliënt om dat te doen wat hij zelf kan, waarbij je cliënten geen werk uit handen neemt. Tegelijkertijd behoud je overzicht over de groep. Regelmatig horen ADL-handelingen tot je taken. Als senior coach jij je collega's.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, de in-, door- en uitstroom van cliënten, de personeelsplanning en het huishoudboekje. Daarnaast onderhouden jullie zelf contacten met bv. wijkteams, de gemeente en pers.

Wat wij bieden

 • een contract van 28 uur per week voor de duur van het zwangerschapsverlof (ingangsdatum z.s.m., duur: ± 6 maanden). De mogelijkheid is aanwezig om na deze periode nog 6 maanden langer te werken, dit kan op een andere locatie zijn
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.963,- tot maximaal €2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • in juni een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een afgeronde agogische opleiding op mbo-niveau 4
 • kennis van en affiniteit met yoga en mindfulness is een pré
 • interesse in methodisch werken en het resultaatgericht begeleiden van cliënten met hersenletsel
 • je bent creatief en innovatief in het ontwikkelen van activiteiten
 • je hebt ruime ervaring met collega's coachen en aanspreken, feedback geven én ontvangen van collega's, samenwerkingspartners en cliënten
 • je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden, waarin je daadkrachtig, maar met tact en geduld te werk gaat
 • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe collega bij InteraktContour?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met woensdag 20 januari aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Robin Kleinherenbrink, senior begeleider, op 06-83800221.

Meer informatie over onze dagbestedingslocatie in Zwolle vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, MO Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Agogisch hulpverlener
Begeleider dagbesteding
Publicatiedatum 06-01-2021
Reageer voor 20-01-2021
Nummer 56923

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour