Senior begeleider
Aveleijn

Wat ga je doen? 
Als Senior Begeleider heb je naast de rol van persoonlijk begeleider de taak om het team te coachen, stimuleren en ondersteunen. Je werkt multidisciplinair met de locatiemanager, het team en de gedragskundige. Samen hebben jullie oog voor kwaliteit en professionele ontwikkeling. Je streeft naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van de zorg.  

Als begeleider geef je betekenis aan het levensverhaal en de persoonlijke groei van de cliënt. Het betreft een dynamische werkomgeving. Je speelt in op alledaagse gebeurtenissen, staat stevig in je schoenen en ziet mondigheid als een uitdaging.  

Als coach stimuleer jij het team om hun krachten en kwaliteiten te benutten. Dit doe je on the job. Je bent nieuwsgierig naar wat de medewerkers nodig hebben en coacht hen op basis hiervan naar een hoger niveau.  

Op welke locatie kom je te werken? 
Jij gaat als Senior Begeleider aan het werk bij Beeckesteijn in Almelo. Deze locatie bestaat uit drie woongroepen, twee gezinnen en een losse unit. Allen gericht op kind, jeugd en gezin. Per cliënt wordt er gekeken waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan worden doelen gesteld. Het team staat vierentwintig uur per dag voor de cliënten klaar en bestaat op dit moment uit twaalf medewerkers.  

Wie ben jij?  

  • Jij bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);  
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma; 
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt specifiek over kennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek; 
  • Jij coacht het team op een natuurlijke wijze en stimuleert hen om gebruik te maken van ieders kracht en kwaliteiten.  

Wat mag je van Aveleijn verwachten?  
Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. 

  • Functie voor 28 tot 32 per week; 
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Vrijheid om het werkrooster deels zelf in te vullen;  
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 45 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.452,- o.b.v. 36 uur); 
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Jeroen ter Beke, locatiemanager, via 06-53540323. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Beeckesteijn in Almelo
Postcode 7608JJ
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jeroen ter Beke, locatiemanager, via 06-53540323
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119514
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn