Senior begeleider - Neede
Aveleijn

Wat ga je doen?

Als senior begeleider heb je naast je rol als begeleider de taak om je collega`s zorg inhoudelijk te coachen, stimuleren en ondersteunen. Je werkt multidisciplinair met de locatiemanager, het team en de gedragskundige. Samen hebben jullie oog voor kwaliteit en professionele ontwikkeling. Je streeft naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van de zorg.   

Als begeleider geef je betekenis aan het levensverhaal en de persoonlijke groei van de cliënt. Het betreft een dynamische werkomgeving. Je speelt in op alledaagse gebeurtenissen, staat stevig in je schoenen en ziet mondigheid als een uitdaging.   

Waar ga je werken? 

Locatie de Bleek is een woonlocatie voor jongeren rond de 18 die allemaal op hun eigen manier trainen naar meer zelfstandigheid. De doelgroep en ondersteuningsvragen zijn divers. Geen dag is hetzelfde.  De Bleek bestaat uit een groepswoning en een inloop. Naast dat de jongeren een verstandelijke beperking hebben is er ook sprake van gedragsproblematiek. Je komt terecht in een locatie waar veel dynamiek is. Je staat veel in contact met het netwerk van de jongeren.

Wie ben je? 

  • Jij vindt het geen probleem om onregelmatig te werken (uren in overleg);  
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma; 
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt specifiek over kennis op het gebied van psychische en psychiatrische problematiek; 
  • Jij coacht het team op een natuurlijke wijze zorg inhoudelijk. 

Wat mag je van Aveleijn verwachten?  

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken. 

  • Functie waarbij de het aantal uren te bespreken zijn; 
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Vrijheid om het werkrooster deels zelf in te vullen;  
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 45 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.452,- o.b.v. 36 uur); 
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Wilma Elfrink, locatiemanager, via 06-10973778. 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, De Bleek in Neede
Postcode 7161AB
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Elfrink, locatiemanager, via 06-10973778
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 03-06-2023
Nummer 119498
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn