HR Adviseur
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Als Senior HR adviseur heb jij een coördinerende rol. Je brengt de HR afdelingen van de 3 thuiszorglabels, Thuisgenoten, Vérian en BTKzorg, samen. Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 3 HR adviseurs en 3 HR medewerkers. Samen met je collega’s werk je aan belangrijke HR thema’s, waaronder het binden, boeien en behouden van zorgprofessionals.  Je stimuleert de verbinding en weet met jouw frisse ideeën de samenwerking onderling te optimaliseren met als doel de werkprocessen te verbeteren en HR naar een next level te ontwikkelen.

Je bent een stevige en deskundige gesprekspartner voor directie en management en weet onze HR visie in concrete acties te vertalen. Daarmee ondersteun je in het behalen van de organisatiedoelstellingen. Je houdt je bezig met complexe vraagstukken, individuele casuïstiek en neemt deel aan projectgroepen binnen de organisatie. Je straalt senioriteit uit, bent gericht op samenwerking en gaat voor resultaat.

Jouw verantwoordelijkheden

 • het ontwikkelen en implementeren van HR oplossingen die het organisatieresultaat ondersteunen.
 • het beheren en verder uitbouwen van de relatie tussen directie, middenmanagement en medewerker.
 • het ondersteunen en proactief benaderen van directie en management op strategisch en tactisch niveau bij veranderingen op het gebied van belangrijke organisatorische en personele issues.
 • het leveren van input op het gebied van ontwikkeling en HR strategieën.
 • het ontwikkelen en implementeren van diverse HR instrumenten.
 • projectleiderschap van HR projecten, waaronder medewerkers tevredenheid, onboarding, en 360 graden feedback.

Hebben wij een match?

Dan bieden wij jou:

 • een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast en professioneel team.
 • Een functie voor 28 tot 36 uur per week.
 • een plezierige, dynamische werkomgeving met alle ruimte voor eigen inbreng.
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG (55) maximaal € 4.426,10 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • overige arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke werkkostenregeling.
 • Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Almelo.

Dit ben jij:

 • Jij hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van HR.
 • In een strategische HR adviesfunctie heb je al meerdere jaren ervaring opgedaan, bij voorkeur in een coördinerende of leidinggevende rol.
 • Voor het opstellen en uitrollen van beleidsvraagstukken en het leiden van projecten draai jij je hand niet om.
 • Jij staat stevig in je schoenen en hebt ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen.
 • Jouw advies skills zijn prima ontwikkeld.
 • Jij hebt goede kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Anderen op een prettige en effectieve manier overtuigen  en inspireren is voor jou geen probleem. Je bent immers een teamspeler, coach en verbinder en hebt een pro- actieve houding.
 • Jij bent integer, creatief en hebt een groot doorzettingsvermogen.

Wie zijn wij:
De HR afdeling staat opgesteld voor de 3 thuiszorglabels; Vérian, Thuisgenoten en BTKzorg. De organisaties leveren huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en verpleging en verzorging in de wijk. Daarnaast kennen zij een aantal woonzorglocaties. Doel van de organisaties is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Je werkt met diverse zorgprofessionals voor de verschillende zorglabels. Denk daarbij aan onder andere verpleegkundigen, VIG-ers, huishoudelijke ondersteuners, JGZ medewerkers en thuisbegeleiders.

Op de kantoren in Almelo en Apeldoorn zijn de stafafdelingen gepositioneerd. 

Enthousiast geworden?
Stuur dan een motivatiebrief en cv naar [email protected]. Als je vragen hebt kun je bellen met Jacintha, onze recruiter op telefoonnummer 06-34561962.

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

De vacature sluit op het moment dat we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo Centraal Bureau
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacintha - Recruiter
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 17-04-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 114692
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten