Senior medewerker HR-administratie, 32-36 uur
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij gedreven ons te helpen onze administratieve werkdruk te verminderen en de HR-administratie te coördineren? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Je werkt in een team met HR-adviseurs, een casemanager verzuim, medewerkers HR-administratie, medewerkers recruitment en de medewerkers salarisadministratie. HR maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering.

DE FUNCTIE  
Dit ga je doen  
Je bent de inhoudelijke spil binnen HR-administratie, coördineert de werkzaamheden en bent aanspreekpunt voor de manager Bedrijfsvoering op dit vakgebied. Binnen de afdeling neem jij het voortouw bij veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Je leidt binnen HR, projecten die resulteren in procesverbetering en vermindering van de administratieve werkdruk voor managers, medewerkers en de HR-afdeling.

Je coördineert de werkzaamheden binnen de HR-administratie en recruitment, zorgt dat de HR-administratie op orde is, mutaties op tijd verwerkt worden en overeenkomsten juist en tijdig gemaakt en verstuurd worden. Indien nodig werk je mee om voorgaande gerealiseerd te krijgen. Jouw klanten, de leidinggevenden en medewerkers, kunnen ervan op aan dat jij een goede service en kwaliteit levert. Je bent dienstverlenend, ziet de meerwaarde van samenwerken en doet dit ook graag.

Wij ontwikkelen ook onze systemen en processen op HR door, met de focus op zoveel mogelijk automatiseren en digitaliseren. Hierdoor zal de HR-administratie zich ontwikkelen van vooral administratieve werkzaamheden naar meer procesbeheersing en procesaanpassing. In deze ontwikkelingen wordt van jou een voortrekkersrol verwacht. Bij implementaties weet je jouw klant goed te informeren en te instrueren.

Wij zien graag oplossingen en resultaten, maar altijd weloverwogen en goed onderbouwd. Je gaat voortvarend te werk om in de organisatie je weg te vinden.

Functie eisen

KENNIS & KUNDE  
Dit vragen we van jou
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.

  • HBO werk en denkniveau, afgeronde HR-opleiding op minimaal MBO-niveau;
  • Je hebt ruime ervaring op een HR-administratie;
  • Je weet processen te beschrijven, in te richten en te automatiseren;
  • Je bent administratief sterk;
  • Je bent analytisch en weet de uitkomsten te vertalen naar oplossingen en resultaten;
  • Je sluit goed aan bij je 'interne klant' en weet wat zij nodig hebben; 
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden
• Salaris
Bij een volledige werkweek (36 uur per week) is het salaris maximaal € 3.942,98 bruto per maand (FWG 50) conform de CAO VVT.  Dit is natuurlijk exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
• Een afwisselende functie voor, in eerste instantie, de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
• Scholing
Binnen Solis hebben we diverse scholingsmogelijkheden zodat jij je kan je blijven ontwikkelen als professional én je kan ook aan de slag met de persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven! 

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?

Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever. 

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer voor 5 december 2022 via onderstaande knop.

Informatie
Neem gerust contact op met Jack Westerbeek, manager Bedrijfsvoering, tel. 06-30385659. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Administratief medewerker financieel
Procescoördinator
Publicatiedatum 21-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Nummer 115669

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis