Senior Recruiter
IJsselheem

Functieomschrijving

Met ons hele team Werving & Selectie zetten wij ons iedere dag keihard in om onze collega's te ondersteunen bij het vinden en aannemen van nieuwe collega's. Ondanks de enorm krappe arbeidsmarkt, weten we veel vacatures succesvol in te vullen. Dit succes willen we vasthouden én verbeteren. We hebben nog tal van ideeën en plannen om voorop te lopen in de arbeidsmarkt. Wil jij hier jouw bijdrage aan leveren? Wil jij jouw expertise en ervaring inzetten om onze werving en selectie afdeling nog succesvoller te maken? Wij bieden jou een mooie kans om mee te draaien in ons enthousiaste team!

Wat ga je doen?
Als Senior Recruiter ga jij ons helpen met de grote uitdaging waar we voor staan in de ouderenzorg. Van je tijd besteed je ongeveer 60% aan wervingsactiviteiten en 40% aan projecten. Je hebt daarmee zowel op operationeel als tactisch niveau een cruciale rol. Aandacht voor het proces en een goede match tussen het team en de kandidaat staan hierbij centraal. Ook ga jij net een stapje verder om de juiste kandidaat te vinden. Op deze manier weet jij mensen aan IJsselheem te verbinden. Dit doe je door: 

 • goed contact te onderhouden met de stakeholders binnen jouw locaties en hun wensen en behoeften te vertalen naar een goede vacaturetekst en wervingsstrategie;
 • teams te ondersteunen en te adviseren bij de sollicitatiegesprekken;
 • nauw samen te werken met de collega’s van HR advies, het flexbureau, communicatie en de afdeling leren & ontwikkelen en opleiding & training; 
 • continu te kijken naar het optimaliseren van het werving- en selectieproces en te zorgen voor een goede implementatie; 
 • het (on)gevraagd adviseren van zorgteams, het MT en je eigen team. 

Jij kent het verschil tussen sourcen en searching. In je wervingsstrategie kijk je goed hoe je doelgroep in elkaar zit en wat de pull- en pushfactoren zijn. Je werkt hierbij datagedreven en bent niet bang om eens iets nieuws te proberen. Jij weet als geen ander talent te bereiken, zowel online als offline.

Waar ga je werken?
IJsselheem is een vooruitstrevende organisatie gericht op ouderenzorg met bijna 3.000 medewerkers verdeeld over 16 locaties in de regio’s Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Heerde en Hattem. Als Senior Recruiter ben je onderdeel van het team Werving & Selectie. Dit team bestaat naast jou uit twee Recruiters en drie Medewerkers Werving & Selectie. In ons zelforganiserende team krijg je alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Als team zijn we verantwoordelijk voor het aantrekken van externe kandidaten en schakelen we rechtstreeks met de locaties. De verschillende locaties/werkgebieden en recruitmentthema’s zijn onderling verdeeld binnen het team. Thema’s waar wij ons nu op richten zijn arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketing, campusrecruitment, inclusiviteit, pre-/onboarding en procesoptimalisatie. Het team werkt in een vloeiend proces van Werving tot Salarisbetaling nauw samen met andere teams binnen IJsselheem, zoals Personeels- en Salarisadministratie. 

Functie eisen

Naast dat jij sociaal bent en gemakkelijk op verschillende niveaus kunt schakelen, vragen wij het volgende: 

 • een afgeronde hbo opleiding; 
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een grote organisatie; 
 • basiskennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentmarketing en campusrecruitment; 
 • affiniteit met de (ouderen)zorg is een pré.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. 

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog: 

 • een jaarcontract voor 24 tot 32 uur per week, met intentie tot een vaste aanstelling; 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.176,71 en € 4.558,88 op basis van 36 uur (FWG 55 CAO VVT);
 • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november); 
 • reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding conform cao VVT;
 • telefoon en laptop; 
 • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement; 
 • ruime opleidingsmogelijkheden; 
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? 
Wacht dan niet langer, solliciteer dan via de sollicitatielink op deze vacature en dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in!  

Het inwinnen van een referentie en het maken van een assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Gaby Bres (Recruiter) via tel.: 06–57471464 of mail: [email protected] of Thea Tuinstra (Recruiter) via tel.: 06-51022132 of mail: [email protected]. Een bericht via WhatsApp behoort ook tot de mogelijkheden.  

Bekijk ook al onze vacatures op onze werkenbij website.

Type Vacature
Intern nummer 1126
Organisatie IJsselheem
Locatie IJsselheem Myosotis
Postcode 8266 AB
Stad Kampen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Recruiter
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 01-07-2023
Nummer 120047
Doorsturen Bekijk PDF