senior woonbegeleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring op het gebied van begeleiding en toe aan een volgende stap? Wil je verantwoordelijk zijn voor de regie van het zorgproces? Dan is deze vacature als senior woonbegeleider iets voor jou!

Jouw rol

Als senior woonbegeleider binnen woonlocatie Daendels Borgh ben je verantwoordelijk voor de regie van het zorgproces. Samen met de cliënt stel je een persoonlijk zorgplan op en formuleer je doelen. Welke handelingen wil een cliënt weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij aan werken? Als regisseur zorg jij ervoor dat het zorgplan wordt uitgevoerd. Je coördineert het zorgproces en stuurt hierin de collega's in je team aan. In dit alles onderhoud je het contact met het netwerk van de cliënt en betrek je deze daar waar nodig. Je gelooft in kansen en mogelijkheden, jij gaat voor groei en ontwikkeling. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn omgeving. Je wordt gestimuleerd om mee te denken en geprikkeld om jezelf te ontwikkelen.

Jouw werkplek

Woonlocatie Daendels Borgh ligt in het centrum van Hattem, in een vleugel van zorgcentrum De Bongerd. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurs zorg aan 12 cliënten waarvan 10 cliënten met aangeboren hersenletsel. Aan 2 externe cliënten wordt VPT geboden. De cliënten beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 16 gewaardeerde collega's die op zoek zijn naar versterking.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Wat wij bieden
  • jaarcontract voor 28 uur per week (met mogelijkheden voor een vast contract)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2.025,- tot maximaal € 2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
  • je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op hbo niveau (Verpleegkunde of Social Work/SPH)
  • je heb ervaring in het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en de daaruit voortvloeiende werkwijzen
  • je bent een stevige persoonlijkheid door je opgedane levenservaringen, geduld en vasthoudendheid
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe senior woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 31 januari a.s. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Els Snijder, teamleider woonlocaties Hattem, op 06-22913565.

Meer informatie over locatie Daendels Borgh bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacaturesWe werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.
'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Daendels Borgh in Hattem
Postcode 8051 VL
Stad Hattem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 107194

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour