Servicemedewerker
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van servicemedewerker bij Driezorg!

Werken als servicemedewerker
Je werkt op een van onze locaties waarbij je de kamers van de bewoners schoonmaakt, maar ook bewoners helpt met eten. Dit kan op hun eigen kamer zijn, maar ook in het restaurant of de huiskamer van de locatie. Daarnaast zorg je er voor dat de schone was weer bij de bewoners terug komt en bestel je de maaltijden die ze de komende week willen eten. Een hele diverse baan waarbij je veel contact hebt met bewoners en lekker actief bezig bent. De bewoners kijken uit naar de momenten dat je er bent, omdat je een belangrijke toevoeging aan het team bent.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt relevanter werkervaring in de horeca of schoonmaak. Daarnaast heb je een flexibele houding en vind je het geen probleem om je collega bij bijvoorbeeld ziekte of vakantie waar te nemen. Je hebt oog voor de sociale contacten met onze bewoners, je steekt heel graag je handen uit de mouwen en hebt een open en enthousiaste houding. Je vindt het geen probleem om op wisselende momenten te werken zoals weekenden en feestdagen.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 1.697,25 en maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 15 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een arbeidsovereenkomst waarbij we gezamenlijk kijken naar de best passende uren
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via i.brinkhof@driezorg.nl. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie.

Voldoe je (bijna) aan de eisen? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!

Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig). 

De werving van zorgprofessionals bij Driezorg verzorgen wij zelf. Wij hebben geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of i.brinkhof@driezorg.nl
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 20-09-2021
Reageer voor 20-10-2021
Ingangsdatum 20-09-2021
Nummer 69927
Doorsturen Bekijk PDF