Slaapwacht | Eeshof in Tubbergen
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek!

Wij bieden we je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Slapend geld verdienen? Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten.
In deze functie kan jij naast je studie, bijbaan of zorgen voor je gezin al slapende geld verdienen. Je komt bij ons werken, afhankelijk van je opleiding, als medewerker zorgondersteuner of helpende. Je start je dienst om 23.00 uur. Je hebt een eigen slaapkamer bij ons en kan rustig een boekje lezen, studeren of slapen. Tijdens de nacht draag jij zorg voor de personen alarmeringen van onze 3 bewoners op de Havezate. Wanneer je gewekt wordt neem je een kijkje en beoordeel je of er een zorgmedewerker nodig is. Deze kan jij oproepen en samen of alleen ondersteunen. Gemiddeld komt dit zo’n 1 a 2 keer voor per nacht. Om 7.00 uur geef je een korte overdracht aan het zorgpersoneel en dan zit jou dienst erop.  

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 
 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.
 
 

Functie eisen

Dit heb je in je mars:

 • Natuurlijk beschik je over kennis en ervaring met betrekking tot gastvrijheid en sociale hygiëne
 • Eventueel ben je in opleiding voor helpende of verzorgende IG. Of je beschikt over een diploma helpende of verzorgende.
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent flexibel inzetbaar en je werkt alleen in diensten van 23.00 tot 07.00 uur
 • Je bent in het bezit van een BHV diploma of bereid hiervoor scholing te volgen

Inschaling

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Afhankelijk van je vooropleiding of je lopende opleiding word je salaris bepaald. Je krijgt per gewerkte slaapdienst een vaste vergoeding van €19,-. Daarnaast krijg je per dienst 2 uur vergoed. Afhankelijk van het aantal oproepen tijdens je slaapdienst ontvang je voor die tijd compensatie en ORT.

Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen kunt aanschaffen of de contributie van je sportschool of sportvereniging laten verreken. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Ook is er een digicoach op locatie aanwezig die je wegwijs maakt in het gebruik en de toepassing van digitale systemen.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 8 december via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Melanie Hebels (teamcoach), via telefoonnummer 06-46384385. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer EH-02
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Eeshof in Tubbergen
Postcode 7651 LZ
Stad Tubbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij elanie Hebels (teamcoach), via telefoonnummer 06-46384385. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.
Functie(s) Slaapwacht
Publicatiedatum 12-11-2021
Reageer voor 08-12-2021
Ingangsdatum 12-11-2021
Nummer 72713

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten