Slaapwacht De Nieuwstad Zutphen
Trajectum

Functieomschrijving

Werken op een bijzondere locatie:
De Nieuwstad is een mooie locatie midden in het centrum van Zutphen, waar 25 cliënten met een licht verstandelijke beperking, in combinatie met psychiatrische – en gedragsproblematiek of met een justitiële maatregel wonen. Ze hebben een eigen appartement en ze gaan meerdere dagdelen in de week naar hun werk. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig, zij ondersteunen bij het vergroten van vaardigheden en leren het gedrag te sturen. De Nieuwstad is een tussenstap; uiteindelijk gaan de meeste cliënten door naar een eigen woning met minder begeleiding. Zo maken ze een (her) start in de samenleving. Wil je vast een kijkje nemen? Kijk dan onze video op: https://youtube.be/21YfsMQzeN0

Waar kom je te werken en wat ga je doen
Je komt te werken binnen ons team van enthousiaste collega’s op de Nieuwstad. De cliënten zijn zeer uiteenlopende persoonlijkheden met veel verschillende achtergronden. Als slaapwacht zorg je ervoor dat de veiligheid op de locatie is geborgd. Er is een wakende wacht aanwezig en jouw dienst start om 22.30 uur - 7.15 uur, waarbij je in principe slaapt. Als er calamiteiten zijn waarbij assistentie nodig is, dan wordt er een beroep op je gedaan. Ook al slaap je de hele nacht, je krijgt 4 uur uitbetaald.

De groep collega’s met wie je gaat samenwerken bestaat uit een mix van jonge- en wat oudere begeleiders, nieuw op de locatie of al wat langer bij ons werkzaam. Kom jij deze mix nog beter maken?

Trainingen en opleiding:

De cliënten binnen Trajectum worden gezien als de meest intensieve doelgroep van Nederland. Dat doet wat met je als persoon en als professional. Wij bieden jou de ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen door je goede begeleiding te bieden. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse trainingen aangeboden, waaronder een agressietraining, BHV-cursus en een medicatietraining.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Of je nou jong of oud bent, bij ons word je met open armen ontvangen! Zeker als je net als wij gevoel voor humor hebt, graag met ons meedenkt hoe we onze zorg nóg beter kunnen maken en echt stevig in je schoenen staat. Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt) of een vergelijkbare doelgroep.

Heb/ben je daarnaast:

 • Een afgeronde mbo-niveau 3 of 4 zorg gerelateerd en ervaring met de LVB doelgroep;
 • Enthousiast, gemotiveerd en beschik je over voldoende zelfkennis?
 • Sociale vaardigheden als tact en inlevingsvermogen;
 • Relativerend vermogen en kun je omgaan met conflicthantering?

Dan ben jij de collega naar wie wij op zoek zijn!

Inschaling

Goede arbeidsvoorwaarden:

Je kunt bij ons je kennis, ervaring en vaardigheden inzetten voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken. Je leert iedere dag bij over jezelf en onze cliënten en blijft jezelf daardoor ontwikkelen. Er zijn volop kansen om door te groeien wanneer je deze zelf durft te pakken en kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het bouwen aan de organisatie en de kwaliteit van de zorg. Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een contract voor waarbij de uren in overleg zijn;
 • Een jaarcontract die we met wederzijds goedvinden graag verlengen;
 • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 35 –40, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness;

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort?
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Solliciteer dan meteen!
Klik op de button ‘solliciteer direct’ om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.

Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Teammanager Janneke Harbers kan je alles vertellen over deze vacature. Bel of app 06-21363347 of mail naar [email protected].

 Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom!

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Nieuwstad in Zutphen
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Teammanager Janneke Harbers kan je alles vertellen over deze vacature. Bel of app 06-21363347 of mail naar jannek[email protected].
Functie(s) Slaapwacht
Publicatiedatum 26-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 22-06-2023
Nummer 120374
Doorsturen Bekijk PDF

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum