Slaapwacht
RIBW Overijssel

Functieomschrijving

Voor de functieomschrijving kun je onze site raadplegen; Vacature NAD IJsselhof - Slaapwacht, Zwolle - Werken bij RIBW Overijssel (ribwgo.nl)

Functie eisen

Voor de functie eisen kun je onze site raadplegen; Vacature NAD IJsselhof - Slaapwacht, Zwolle - Werken bij RIBW Overijssel (ribwgo.nl)

Inschaling

Voor de inschaling kun je onze site raadplegen; Vacature NAD IJsselhof - Slaapwacht, Zwolle - Werken bij RIBW Overijssel (ribwgo.nl)

Type Werkplein
Organisatie RIBW Overijssel
Locatie Zwolle (gemeente)
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Slaapwacht
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 31-03-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 74238
Doorsturen Bekijk PDF

RIBW Overijssel

De RIBW Overijssel levert in Overijssel maatschappelijk georiënteerde en betrouwbare zorg aan mensen met een beperking als gevolg van psychiatrische en/of psychosociale problemen. Zij worden ondersteund en begeleid op het gebied van wonen, werken en welzijn, zodat ze hun dagelijks leven zo veel mogelijk zelf vorm kunnen geven. Bij de begeleiding gaan wij uit van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en bieden wij ondersteuning daar waar de cliënt woont, werkt, leert en recreëert. Onze organisatie heeft locaties overal in Overijssel en telt ruim 800 medewerkers. Het Centraal Bureau is gevestigd in Zwolle. De RIBW Overijssel is verplicht om van nieuwe medewerkers, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Meer over RIBW Overijssel