Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige - Expertisecentrum voor Depressie Zutphen
GGNet

Dit ga je doen

Acute Zorg Zutphen breidt uit! met de ontwikkeling van het expertisecentrum depressie. Wij hebben ruimte voor een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) die ons team komt versterken. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring en affiniteit met kortdurende ambulante behandelingen van mensen met (depressieve) stemmingsproblematiek.

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige werk je ambulant in het ontwikkelende expertisecentrum depressie, waarbij je een belangrijk aandeel hebt in de behandeling en begeleiding van mensen met (depressieve) stemmingsproblematiek. Je bent casemanager van een aantal patiënten, met praktisch ondersteunende behandelcontacten en crisismanagement. Zo nodig ga je aan de slag met het systeem van de patiënt. Ook kan het een mogelijkheid zijn een bijdrage te leveren in de groepstherapie.

Hier ga je werken

Acute Zorg Zutphen is een allround afdeling met een specialisatie in het behandelen van stemmingsstoornissen, met onder andere ook de mogelijkheid van ECT-behandeling. Er is een open opnameafdeling met 21 bedden, waar patiënten met verschillende soorten problematiek worden opgenomen (met name stemming, angst, psychose, persoonlijkheidsproblematiek), verdeeld over drie subgroepen: de ECT-groep, een algemene (crisis) groep en een resocialisatie groep gericht op toewerken naar ontslag.

Er is een deeltijdbehandeling welke drie programma’s kent: het transmurale programma gericht op weer in balans komen, de depressiedeeltijd en de inzichtgevende deeltijd.
Daarnaast is er een POP poli, worden er consulten in het ziekenhuis gedaan en is het expertisecentrum depressie in ontwikkeling met een depressiepoli en mogelijkheid tot second opinion.
We hebben een hecht team waar samenwerking en oog voor kwaliteit van zorg belangrijke pijlers zijn.  Ons enthousiasme en betrokkenheid is ook terug te zien in intervisie, gezamenlijke scholing en teambijeenkomsten.

Dit ben jij

✔ Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 3 wet BIG).
✔ Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring en een brede kennis van de ggz en affiniteit met werken aan herstel.
✔  Je hebt ervaring met en interesse in complexe psychiatrische problematiek met mogelijk ook somatische comorbiditeit.
✔  Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
✔  Je bent enthousiast en innovatief in een zich ontwikkelend expertisecentrum
✔  Je bent toegankelijk en zelfstandig

Dit bieden we je

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de acute psychiatrie, een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden.

Tevens kun je rekenen op:
• Een goed salaris (CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring min. € 2.607,- max. €4.218,-)
• Een dienstverband van 32uur per week
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren).
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris
   fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra
   verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ e-learning academie en GoodHabitz, hier staan diverse
   cursussen tot jouw beschikking.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de seniorverpleegkundige (Betty van der Wal of Roel Geerts) via het telefoonnummer van het algemeen secretariaat: 088-933 3430 of met de Manager Acute Zorg Zutphen, Maarten van Triest via telefoonnummer 088 – 9334506. Jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief zien wij graag tegemoet!

Heb je vragen of de werving & selectieprocedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Giovanni Lie-A-Sak, Recruiter, via 06-51638835.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [email protected].

Type Vacature
Intern nummer 202844
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 12-05-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 110841

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet