Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (Locatie Boerhaven)
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Binnen het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen, ambulante afdeling, in Hengelo is ruimte ontstaan voor een:

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
36 uur per week (100%)

Werksetting

Het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen is sinds april 2015 gevestigd aan de Boerhaavelaan te Hengelo. In het centrum worden meerdere vormen van behandeling aangeboden, individueel, groepspsychotherapie en partner/relatie therapie. De collega vaktherapeuten geven gerichte vaktherapie. Er wordt gewerkt vanuit de methodiek van de Schematherapie, Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-pd) en de Mentalisation Based Treament. Het Centrum biedt opleidingsfaciliteiten voor verschillende disciplines, waaronder klinisch psychologen, sociotherapeuten en vaktherapeuten. Het centrum omvat circa 60 fte en kent een duale leidinggevende structuur. Uw werkzaamheden zullen voornamelijk in de polikliniek plaatsvinden.

Als SPV-er binnen het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen bent u met name bezig met het begeleiden en behandelen van cliënten namens de laatste richtlijnen, zowel individueel als in groepsverband. Samen met een regiebehandelaar voert u intakes uit, doet u algemene onderzoeken, stel je diagnoses en indicaties en werkt u samen met de cliënt aan een behandelplan.

 

Functie eisen

U bent in bezit van het diploma verpleegkunde niveau 5 differentiatie ggz (HBO) aangevuld met meerjarige werkervaring in de ggz en diploma SPV of LGGV en je bent BIG geregistreerd. Wij zoeken een collega met ervaring in het werken met cliënten met een persoonlijkheidsstoornis. U staat stevig in uw schoenen en beschikt over groot doorzettingsvermogen. Zowel zelfstandig als in samenwerking met anderen kunt u prima uit de voeten. U zet uw relativeringsvermogen en humor in om uw werk goed uit te kunnen blijven oefenen en u beschikt over een actieve en flexibele instelling. Als ondersteuner van de crisisdienst bent u inzetbaar in de ambulante crisisdienst buiten kantoortijd.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende functie waarin u veel mogelijkheden hebt om u zelf te ontwikkelen. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO-GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 55 met een minimumsalaris van € 2.407 en een maximumsalaris van € 3.894 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat voorrang.

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0311 EBS/dsr
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Monique de Haan, teammanager, tel.nr. 088-3736700 of per mail via mc.haan@mediant.nl. De stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755560, is graag bereid nadere informatie te geven over de selectieprocedure en arbeidsvoorwaarden.
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 19-02-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 21-03-2019
Nummer 43838
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg