Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

We zoeken voor onze Enschedese Fact teams een ondernemende

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE
24-36 uur per week, onbepaalde tijd

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Binnen onze FACT teams bieden we ambulante behandeling aan cliënten met langdurige psychiatrische problematiek. Dit doen we zowel in de specialistische als in de basiszorg.
Op dit moment werken we aan het in de markt zetten van FACT Modulair, waarmee we generalistisch FACT-zorg kunnen gaan aanbieden. Daarnaast zijn we de Herstel en uitstroompoli aan het ontwikkelen, waar we vanuit de positieve psychologie cliënten in hun kracht gaan zetten, zodat ze zonder specialistische zorg hun leven kunnen leiden.
Hierdoor zien we een extra toestroom van cliënten naar onze teams ontstaan!
Jouw werkdag is zeer afwisselend. We starten met een gezamenlijk FACT-overleg. Daarna volg je je eigen agenda, met bezoeken aan cliënten thuis of in de kliniek, contacten op locatie, eventueel samen met een collega (regie- of medebehandelaar), je hebt netwerkcontacten in de wijk, voert soms groepsbehandelingen uit en niet te vergeten is er de administratieve afhandeling. Naast deze taken organiseren we ook intervisies en themalunches. Heel afwisselend dus!
Wij zijn o.a. erg trots op onze hoge score op cliënttrevredenheid en op onze somatische poli die zich steeds meer richt op leefstijl activiteiten, waaronder de stoppen met rokengroep en het organiseren van kookworkshops.

Jij hebt

 • een HBO-V diploma, aangevuld met de opleiding tot SPV. Wanneer je in de afrondende fase bent van de opleiding tot SPV zien we je sollicitatie ook graag tegemoet!
 • een BIG registratie
 • bij voorkeur werkervaring in de GGZ.

Jij bent

 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Werken in een enthousiast en multidisciplinair team die er samen een succes van willen maken
 • Ruimte om je te ontwikkelen
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De omvang is bespreekbaar (tussen 24 en 36 uur per week).
 • Salaris tussen € 2.553 en € 4.131 bij een fulltime dienstverband (FWG 55-cao GGZ).

Solliciteren
Dit kan tot en met 14 maart aanstaande via www.zorgselect.nl of per mail via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Silvana Termijtelen, teammanager, telefoonnummer 06-51901525.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0136 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 26-01-2021
Reageer voor 15-03-2021
Nummer 57323
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg