Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Voor FACT Jeugd zijn wij op zoek naar een

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE

Uren in overleg

 

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Circuit Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten of psychiatrische stoornissen én hun ouders. Wij bieden multidisciplinair onderzoek en behandeling aan. We leveren kwalitatief goede psychiatrische zorg, volgens landelijke richtlijnen.

FACT Jeugd is onderdeel van het Circuit Jeugd en staat voor ‘Flexible Assertive Community Treatment’. Het is een vorm van laagdrempelig en flexibele psychische behandeling en begeleiding, met als doel het vinden van passende, of toewerken naar reguliere behandeling. De FACT Jeugdteams zijn er voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud met (ernstige) psychische problemen, problemen op school, ruzie thuis of problemen op het werk.


Wat ga jij doen?
Het vak van een SPV is breed en interessant, omdat je met veel facetten binnen de behandeling van een cliënt te maken krijgt. Je voert intakes en systeemdiagnostiek, je behandelt en begeleidt de cliënt, zowel vanuit kantoor als outreachend. Wanneer er een terugval of crisis dreigt grijp je in en zorg je ervoor dat de juiste stappen worden gezet om de cliënt weer te stabiliseren. Eigenlijk ben jij de spil van de behandeling, die de cliënt volgt in zijn proces, bijstuurt waar nodig en anderen uit onze multidisciplinaire teams inzet wanneer dat voor de cliënt het beste is.

Jij hebt

 • een SPV diploma en een geldige BIG registratie
 • ervaring binnen de GGZ
 • affiniteit met onze doelgroep.

Jij bent

 • doortastend, gestructureerd en ondernemend
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • makkelijk in contact en een prettige gesprekspartner
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerken in een multidisciplinair team.
 • Ruimte om je te ontwikkelen.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.607 en € 4.218 bij een fulltime dienstverband (FWG 55-cao GGZ).

Solliciteren

Solliciteer voor 31 januari aanstaande via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Kaylee Reijerink, teammanager FACT Jeugd, telefoonnummer 06-14999587.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 161
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 07-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 107022

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg